Povezane vesti
Đukanović odbacio kritike Lavrova
Glas Amerike 14.12.2016
Bivši crnogorski premijer Milo Đukanović odbacio je kritike koje je na njegov račun indirektno izrekao ruski šef diplomatije Sergej Lavrov kada je rekao da je "crnogorski rukovodilac" prekršio obaveze i obećanja, te izdao Rusiju. "Ministru spoljnih… »
Đukanović:Ja sam Crnogorac,ne mogu "izdati Rusiju"
Mondo 14.12.2016
Bivši crnogorski premijer Milo Đukanović kaže da on zastupa isključivo interese Crne Gore i da samim tim ne može "izdati Rusiju", kako ga je nedavno kritikovao šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. Foto: Mondo/ Goran Sivački Lavrov je rekao da su… »
Đukanović odgovorio Lavrovu: Brinem o interesima Crne Gore
Al Jazeera 14.12.2016
Bivši crnogorski premijer odbacio kritike ruskog šefa diplomatije, koji je je izjavio da je prekršio obećanja i izdao Rusiju. Bivši crnogorski premijer Milo Ðukanović izjavio je kako on zastupa isključivo interese Crne Gore, čime je odbacio… »
Đukanović odbacuje kritike Lavrova: Zastupam samo interese Crne Gore
RTS 14.12.2016
Ministru spoljnih poslova Rusije možda je dozvoljeno da daje i malo bahatije izjave, ali mi moramo da vodimo računa o vitalnim interesima naših građana, poručuje bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović. Bivši crnogorski premijer Milo Đukanović… »
Lavrov u ponašanju Crne Gore "vidi" izdaju
Večernje novosti 13.12.2016
Šef ruske diplomatije ozbiljno kritikovao stav i ponašanje zvanične Podgorice. PODGORICA - Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov indirektno je optužio bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića da je prekršio sva obećanja i izdao Rusiju, iako mu… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Bela kuća: Nikad nismo bili ovoliko blizu mira; Zelenski: Nova serija borbenih aviona F-16 stigla u Ukrajinu
RTV pre 4 minutajoš 11 povezanih

Ko je Ekrem Imamoglu, Erdoganov glavni politički rival, uhapšen zbog korupcije
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih

Jutarnji mraz i vetar Lep dan je pred nama temperatura će se povećati za 24 stepena
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih