Povezane vesti

Mlađi od 14 godina ne mogu krivično odgovarati

Mlađi od 14 godina ne mogu krivično odgovarati

Dnevnik 15.12.2016
Novosadska policija sumnja da je dvanaestogodišnji dečak S. J. namerno zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića iza jedne lokalne prodavnice na Bulevaru oslobođenja 21. U trenutku kada je na Todorčevića, koji je spavao na kartonu pokriven starim… »
Dete zver: Bilo mi je dosadno, zapalio sam čoveka iz zabave!

Dete zver: Bilo mi je dosadno, zapalio sam čoveka iz zabave!

Kurir 15.12.2016
Bilo mi je dosadno pa sam upalio novine i bacio ih na beskućnika, ispričao 12-godišnji dečak u policiji, nesrećni Dragutin Todorčević preminuo u teškim mukama. NOVI SAD - Upalio sam novine i bacio ih na tog beskućnika i njegovog prijatelja. Bilo… »
Dečak koji je spalio čoveka: Na pitanje odakle mu upaljač, drsko odgovorio "Odakle tebi upaljač?"

Dečak koji je spalio čoveka: Na pitanje odakle mu upaljač, drsko odgovorio "Odakle tebi upaljač?"

Večernje novosti 15.12.2016
Dvanaestogodišnji Novosađanin o noći u kojoj je usmrtio beskućnika Dragutina Todorčevića (64) iz Futoga. Dečak živi u teškim uslovima, ne ide u školu i drsko odgovara na pitanja. BILI smo u gradu drugari i ja, prolazili smo pored nekih ljudi… »
(Kurir TV) šokantno maloletnik koji je usmrtio beskućnika: Uradio sam to, zapalio sam ga!

(Kurir TV) šokantno maloletnik koji je usmrtio beskućnika: Uradio sam to, zapalio sam ga!

Kurir 15.12.2016
Dvanaestogodišnji maloletnik iz Novog Sada, osumnjičen za smrt beskućnika Dragutina Todorčevića (64) iz Futoga, ispričao je za Kurir TV kako se dogodila tragedija. - Ja i drugari smo išli tuda, jer smo hteli da idemo na železničku stanicu. I… »
Epilog stravičnog zločina u Novom Sadu: Maloletnik zapalio beskućnika, a evo ko će odgovarati

Epilog stravičnog zločina u Novom Sadu: Maloletnik zapalio beskućnika, a evo ko će odgovarati

Kurir 15.12.2016
Trojica maloletnika privedeni su, pa pušteni zbog sumnje da su u Novom Sadu, u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili dvojicu beskućnika, od koji je jedan preminuo, a kako saznajemo, iako maloletni piroman (12) nije krivično odgovoran… »
Ukleto mesto za beskućnike: Kako se pokušaj krađe u Novom Sadu pretvorio u ubistvo

Ukleto mesto za beskućnike: Kako se pokušaj krađe u Novom Sadu pretvorio u ubistvo

Blic 14.12.2016
Dečak (12) koji je izazvao požar i zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića (64) živi sa porodicom, kao i jedan od dečaka koji je bio sa njim, dok treći dečak (13) živi u Domu za decu bez roditeljskog staranja u Sremskoj Kamenici, saznaje… »

Vesti dana »