Povezane vesti
Putin: Samo Moskva verovala u Trampovu pobedu
Glas Amerike 23.12.2016
Na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji za novinare ruski predsednik Vladimir Putin je u osvrtu na izbore u Sjedinjenim Državama, rekao da “niko osim Moskve nije verovao u pobedu Donalda Trampa”. Putin je dodao da sa Trampovom administracijom želi… »
Putina "rešetalo" 1.400 novinara: Jedno pitanje je bilo posebno nezgodno
Vesti online 23.12.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u petak tradicionalnu godišnju konferenciju za štampu za koju je akreditovano više od 1.400 novinara. Kako je rekao, za ovu priliku pripremao se danima i "veoma ozbiljno". Jedno pitanje, koje se odnosilo na… »
Putin: Spreman sam za posetu Trampu ako me pozove
Blic 23.12.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da očekuje normalizaciju američko-ruskih odnosa i da je spreman da poseti SAD ako ga izabrani predsednik Donald Tramp pozove. - Ako me Tramp pozove da otputujem u SAD, naravno da ću otići - rekao je… »
Putin: Sem nas, niko nije verovao u pobedu Trampa
RTS 23.12.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da niko sem Moskve nije verovao u pobedu Donalda Trampa na predsedničkim izborima u SAD i poručio američkim demokratama da moraju da nauče kako da dostojanstveno gube. Istakao je da je ruska vojska jača od… »
Putin: Američke demokrate izgubile sve izbore, pa im je Rusija za to kriva!
Kurir 23.12.2016
"Više puta sam rekao, ali ponoviću. Svaki pokušaj aktualnog rukovodstva Demokratske partije SAD da je Rusija kriva za njihov loš uspeh je smešan. Da li smo mi odgovorni za sve?", zapitao se predsednik Rusije Vladimir Puitn odgovarajući na… »
Vesti dana »

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u udesu: "Poslednji pozdrav, školski"
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Održana premijera filma „Kameleon“ o studentima 2.0 u SKC-u i na FDU (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana