Povezane vesti
Luis Enrike: Nemam sumnje da će Barselona stati iza mene
Hot sport 25.12.2016
Nešto slabija sezona Barselone u Primeri donela je priče o mogućoj smeni Luisa Enrikea, ali španski strateg nema sumnje da će ostati u klubu. – Ovo je bez sumnje najbolji tim, najbolji fudbaleri, moja kuća i porodica. Trofeji su tu, direkno sam… »
Da li to Barsa traži novog trenera?
Vesti online 25.12.2016
Uprava Barselone nije još ponudila produžetka saradnje treneru Luisu Enrikeu, a mediji na Pirinejima spekulišu da će možda Katalonci da traže novog stručnjaka. Međutim, nekadašnji as Barse, sada na klupi španskog šampiona, bezbrižan je u vezi… »
Zašto Barsa ne produžava ugovor sa Enrikeom?
Mondo 25.12.2016
Luisu Enrikeu na kraju sezone ističe ugovor sa Barselonom, a uprava katalonskog tima mu još nije ponudila produžetak saradnje. Bez obzira na velike uspehe... Foto: David Ramos/Guliver/Getty Images Sport Dve uzastopne duple krune, trofeji u Ligi… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 4 satijoš 1 povezana