Povezane vesti
Luis Enrike: Nemam sumnje da će Barselona stati iza mene
Hot sport 25.12.2016
Nešto slabija sezona Barselone u Primeri donela je priče o mogućoj smeni Luisa Enrikea, ali španski strateg nema sumnje da će ostati u klubu. – Ovo je bez sumnje najbolji tim, najbolji fudbaleri, moja kuća i porodica. Trofeji su tu, direkno sam uključen…… »
Da li to Barsa traži novog trenera?
Vesti online 25.12.2016
Uprava Barselone nije još ponudila produžetka saradnje treneru Luisu Enrikeu, a mediji na Pirinejima spekulišu da će možda Katalonci da traže novog stručnjaka. Međutim, nekadašnji as Barse, sada na klupi španskog šampiona, bezbrižan je u vezi budućnosti… »
Zašto Barsa ne produžava ugovor sa Enrikeom?
Mondo 25.12.2016
Luisu Enrikeu na kraju sezone ističe ugovor sa Barselonom, a uprava katalonskog tima mu još nije ponudila produžetak saradnje. Bez obzira na velike uspehe... Foto: David Ramos/Guliver/Getty Images Sport Dve uzastopne duple krune, trofeji u Ligi šampiona… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno vreme za kraj nedelje, a onda sledi postepeni porast temperature
Euronews pre 42 minutajoš 16 povezanih

Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na graničnom prelazu Šid tri, na Kelebiji dva sata
Euronews pre 36 minutajoš 7 povezanih

Vučević: „Realan i odgovoran datum“ za izbore – kraj sledeće godine
Nedeljnik pre 27 minutajoš 3 povezane

Vučić danas predstavlja novi paket ekonomskih mera za poboljšanje standarda građana
RTV pre 42 minutajoš 9 povezanih