Povezane vesti

Nikolić: Odluka pre Božića; Vučić: Kandidat za dva-tri meseca

Nikolić: Odluka pre Božića; Vučić: Kandidat za dva-tri meseca

Dnevnik 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je juče da će do Božića saopštiti odluku da li će se kandidovati za novi mandat na predsedničkim izborima 2017. godine. “ Nisam neskroman, ali je Srbiji potreban ovakav predsednik. Mislim da je vreme… »
Zašto Toma čeka Božić, a Vučiću se ne žuri?

Zašto Toma čeka Božić, a Vučiću se ne žuri?

Vesti online 26.12.2016
Ni sat vremena nije prošlo otkako je predsednik Srbije Tomislav Nikolić najavio da će do Božića saopštiti da li će se boriti za još jedan mandat, a lider SNS Aleksandar Vučić poručio je da će odluku o kandidatu za predsednika doneti kroz dva… »
Vučić: Jankovićeva kandidatura stara vest, o kandidatu SNS za dva-tri meseca

Vučić: Jankovićeva kandidatura stara vest, o kandidatu SNS za dva-tri meseca

Večernje novosti 26.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da predsednička kandidatura zaštitnika građana Saše Janković za njega nije ništa novo. BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da predsednička kandidatura… »
Vučić: Janković već pobedio, ali zloupotrebom

Vučić: Janković već pobedio, ali zloupotrebom

Pravda 26.12.2016
Čestitam Saši Jankoviću kandidaturu, već je pobedio, ja sam to predvideo pre tri godine, jedino što je on time zloupotrebio svoju sadašnju funkciju. To je izjavio premijer Aleksandar Vučić, komentarišući najavu ombdusmana da će se kandidovati… »
Vučić o Jankoviću: Već je pobedio, ali zloupotrebom

Vučić o Jankoviću: Već je pobedio, ali zloupotrebom

Novi magazin 26.12.2016
Čestitam Saši Jankoviću kandidaturu, već je pobedio, ja sam to predvideo pre tri godine, jedino što je on time zloupotrebio svoju sadašnju funkciju. To je izjavio premijer Aleksandar Vučić, komentarišući najavu ombdusmana da će se kandidovati… »

Vesti dana »