Povezane vesti

Suprug žene koja je bacila bebu u Drinu očajan: Ovo je prava istina o mojoj porodici!

Suprug žene koja je bacila bebu u Drinu očajan: Ovo je prava istina o mojoj porodici!

Kurir 27.12.2016
ZVORNIK - Milan V, suprug žene iz Zvornika koja je osumnjičena za čedomorstvo, kaže da je dete rođeno mrtvo, a da je negova supruga iz očaja jer su do sada dva puta gubili decu, bebu odnela i bacila u Drinu. "Očekivali smo rođenje deteta u martu… »
Suprug čedomorke iz Zvornika: Moja žena nije mogla da podnese rođenje mrtvog deteta, zato ga je bacila u reku

Suprug čedomorke iz Zvornika: Moja žena nije mogla da podnese rođenje mrtvog deteta, zato ga je bacila u reku

Blic 27.12.2016
Milan V, suprug žene iz Zvornika koja je osumnjičena za čedomorstvo, izjavio je danas da je dete bilo mrtvo rođeno, te da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili decu, bebu odnela i bacila u reku Drinu. -… »
Milanova žena je bacila bebu u Drinu: Već smo sahranili jedno dete, ovo je prava istina o mojoj porodici

Milanova žena je bacila bebu u Drinu: Već smo sahranili jedno dete, ovo je prava istina o mojoj porodici

Telegraf 27.12.2016
Obdukcija tela bebe, koju je majka nakon porođaja bacila u Drinu, trebalo bi da pokaže da li je dete rođeno živo ili mrtvo. Milan V, suprug žene iz Zvornika koja je osumnjičena za čedomorstvo, rekao je novinarima da je dete bilo mrtvo rođeno, te… »

Vesti dana »