Povezane vesti
Popravljena pokidana tramvajska mreža, tramvaji ponovo saobraćaju na Novom Beogradu
Blic 30.12.2016
Zbog kidanja tramvajske mreže, tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 jutros nisu saobraćali na Novom Beogradu, ali je kvar otklonjen i saobraćaj se od 11.20 sati odvija normalno, kažu dispečeri GSP-a. Tramvaji nisu saobraćali od Ulice Jurija Gagaraina do… »
Stali tramvaji na Novom Beogradu
Večernje novosti 30.12.2016
Zbog kidanja tramvajske mreže, tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 trenutno ne saobraćaju na Novom Beogradu. BEOGRAD - Zbog kidanja tramvajske mreže, tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 trenutno ne saobraćaju na Novom Beogradu. Tramvaji ne saobraćaju od… »
Stali tramvaji u Novom Beogradu: 7,9, 11 i 13 ne voze, pokidala se tramvajska mreža
Kurir 30.12.2016
BEOGRAD - Zbog kidanja tramvajske mreže, tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 trenutno ne saobraćaju na Novom Beogradu. Tramvaji ne saobraćaju od Ulice Jurija Gagaraina do Đorđa Stanojevića, a zamenjuje ih autobus na liniji 7a, koji saobraća od Ušća, kažu… »
Tramvaji saobraćaju skraćeno na Novom Beogradu: Pokidana tramvajska mreža
Telegraf 30.12.2016
Beogradski taksisti kažu da se saobraćajne gužve ovog jutra stvaraju na Brankovom mostu i kod Terazijskog tunela. Zbog kidanja tramvajske mreže, tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 trenutno ne saobraćaju na Novom Beogradu, kažu dispečeri GSP-a. Ovo su sve… »
Vesti dana »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 25 povezanih
Hladno i vetrovito vreme; mogući ledeni dani naredne nedelje
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 16 povezanih
EPS produžio rok za ostvarivanje popusta za decembarske račune
Radio 021 pre 20 minutajoš 12 povezanih
Biti ili ne biti: Evo kada Srbija igra meč sa Nemačkom na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih