Povezane vesti

Preživeo teroristički napad pre tri nedelje, ali sinoć nije imao sreće (foto)

Preživeo teroristički napad pre tri nedelje, ali sinoć nije imao sreće (foto)

Telegraf 01.01.2017
Pripadnik obezbeđenja Fatih Čakmak preživeo je napad u Bešiktašu, kada je ubijeno 38 ljudi. Fatih Čakmak, pripadnik obezbezbeđenja kluba Reina je noćas ubijen u terorističkom napadu u Istanbulu tokom novogodišnjeg dočeka. BROJ MRTVIH U… »
Svedoci opisali pakao iz noćnog kluba u Istanbulu: Terorista je upao i pucao po svemu što se miče!

Svedoci opisali pakao iz noćnog kluba u Istanbulu: Terorista je upao i pucao po svemu što se miče!

Telegraf 01.01.2017
- Bilo je strašno. Svi su se zabavljali, a onda je odjednom nastao haos, svi su počeli da trče. Meci su leteli okolo. Ja sam se izvukla, ali moj muž je ranjen - rekla je jedna žena. Oko 70 ljudi je povređeno, a najmanje 39 je poginulo u… »
Živeli samo sat vremena u 2017. godini: Stravična nesreća u Nemačkoj

Živeli samo sat vremena u 2017. godini: Stravična nesreća u Nemačkoj

Telegraf 01.01.2017
Do tragedije je najverovatnije došlo zbog guste magle. Šest ljudi je poginulo, a 13 povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći sat vremena posle ponoći, na autoputu u južnoj Nemačkoj. SVEDOCI OPISALI PAKAO IZ NOĆNOG KLUBA U ISTANBULU: “Deda… »
Putin uputio saučešće Erdoganu: Cinično je ubijati ljude za Novu godinu

Putin uputio saučešće Erdoganu: Cinično je ubijati ljude za Novu godinu

Telegraf 01.01.2017
"Kao nacija, borićemo se do kraja i to ne samo protiv oružanih napada terorističkih grupa i snaga koje stoje iza njih, već i protiv ekonomskih, političkih i društvenih napada", naveo je Erdogan. Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je danas… »
Istanbul nije jedini koji je stradao 1. Januara: 23 mrtvih u Džakarti (VIDEO)

Istanbul nije jedini koji je stradao 1. Januara: 23 mrtvih u Džakarti (VIDEO)

Telegraf 01.01.2017
Brod je prevozio oko 200 ljudi od Džakarte do ostrva Tidung. Posle Istanbula, katastrofa se desila i u Džakarti. Najmanje 23 osobe su danas poginule, dok je 17 ljudi povređeno, nakon što je izbio požar na putničkom brodu u blizini indonežanske… »

Vesti dana »