Povezane vesti
Preživeo teroristički napad pre tri nedelje, ali sinoć nije imao sreće (foto)
Telegraf 01.01.2017
Pripadnik obezbeđenja Fatih Čakmak preživeo je napad u Bešiktašu, kada je ubijeno 38 ljudi. Fatih Čakmak, pripadnik obezbezbeđenja kluba Reina je noćas ubijen u terorističkom napadu u Istanbulu tokom novogodišnjeg dočeka. BROJ MRTVIH U… »
Svedoci opisali pakao iz noćnog kluba u Istanbulu: Terorista je upao i pucao po svemu što se miče!
Telegraf 01.01.2017
- Bilo je strašno. Svi su se zabavljali, a onda je odjednom nastao haos, svi su počeli da trče. Meci su leteli okolo. Ja sam se izvukla, ali moj muž je ranjen - rekla je jedna žena. Oko 70 ljudi je povređeno, a najmanje 39 je poginulo u… »
Živeli samo sat vremena u 2017. godini: Stravična nesreća u Nemačkoj
Telegraf 01.01.2017
Do tragedije je najverovatnije došlo zbog guste magle. Šest ljudi je poginulo, a 13 povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći sat vremena posle ponoći, na autoputu u južnoj Nemačkoj. SVEDOCI OPISALI PAKAO IZ NOĆNOG KLUBA U ISTANBULU: “Deda… »
Putin uputio saučešće Erdoganu: Cinično je ubijati ljude za Novu godinu
Telegraf 01.01.2017
"Kao nacija, borićemo se do kraja i to ne samo protiv oružanih napada terorističkih grupa i snaga koje stoje iza njih, već i protiv ekonomskih, političkih i društvenih napada", naveo je Erdogan. Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je danas… »
Istanbul nije jedini koji je stradao 1. Januara: 23 mrtvih u Džakarti (VIDEO)
Telegraf 01.01.2017
Brod je prevozio oko 200 ljudi od Džakarte do ostrva Tidung. Posle Istanbula, katastrofa se desila i u Džakarti. Najmanje 23 osobe su danas poginule, dok je 17 ljudi povređeno, nakon što je izbio požar na putničkom brodu u blizini indonežanske… »
Vesti dana »
Požar u tržnom centru "Ušće": Na Novom Beogradu sve vrvi od vatrogasaca i policije: Vatra planula u garaži, u toku evakuacija (foto/video)
Blic pre 20 minutajoš 3 povezane
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 3 satajoš 2 povezane
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana