Povezane vesti

Novosti: Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: Novosti: Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je zatražilo od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijama, potencijalne mete albanskih terorista. Diplomate u tim ambasadama su iz Beograda dobile precizne instrukcije o podizanju bezbednosnih mera na najviši nivo.
Zasad se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije. Takve planove ima svaka ambasada, dok su ambasadori u obavezi da o svim kontaktima i kretanjima unapred... »

Jače obezbeđenje ZA 40 srpskih diplomata: Na udaru ambasadori u zemljama u kojima su Albanci brojni

Kurir sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbedjenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista.
EKSKLUZIVNO! KRVAVI PLAN ALBANACA: Napasti ambasade, uzeti SRBE ZA TAOCE! ČITAJTE U KURIRU Prema navodima lista, zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po... »

Povećano obezbeđenje za 40 srpskih diplomata

Radio 021 sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbeđenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista.
Prema navodima "Novosti", zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po obaveštajnim podacima može doći do napada na diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije. Na... »

Novosti: Pojačano obezbeđenje 40 srpskih diplomata

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Srpske diplomate u ambasadama koje su, prema bezbednosnim informacijama, potencijalne mete albanskih terorista dobili su iz Beograda nalog da podignu mere bezbednosti na najviši nivo, pišu Večernje Novosti, uz napomenu da je pojačano obezbeđenje 40 diplomata.
Kako prenose Novosti, Ministarastvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije da njihove vlasti pojačaju obezbeđenje srpskih predstavništva. Zatraženo... »

Povećano obezbeđenje za 40 srpskih diplomata

Beta sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbedjenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista, pišu danas Večernje novosti. Prema navodima lista, zahtev... »

Evo koje srpske ambasade su na meti Albanaca

Mondo sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista, piše štampa
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Prema navodima "Večernjih novosti", zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po obaveštajnim podacima može doći do napada na... »

Povećano obezbeđenje za 40 srpskih diplomata

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbeđenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista, pišu danas Večernje novosti.
Prema navodima lista, zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po obaveštajnim podacima može doći do napada na diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije. Na listi... »

Srbija traži zaštitu ambasada od albanskih terorista

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Srbija traži zaštitu ambasada od albanskih terorista
MSP Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su potencijalne mete albanskih terorista.
Diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo. Zadada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne... »

Pojačano obezbeđenje za 40 naših diplomata

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Beograd traži od pojedinih država da zaštiti srpske ambasade od albanskih terorista. Osoblje u Grčkoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Turskoj, Italiji... pod posebnim nadzorom
SRPSKE diplomate u ambasadama koje su po bezbednosnim informacijama potencijalne mete albanskih terorista dobili su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo, da izbegavaju javne događaje i kretanje... »

Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista

RTV sreda, 11. januar 2017.
RTV: Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista
BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo.
Zadada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije, koje ima svaka ambasada, dok su ambasadori obavezni da o svim kontaktima i kretanjima unapred obaveste... »

Svi su u strahu od albanskih terorista: Srbija traži zaštitu svojih ambasada, da se mere zaštite podignu na najviši nivo!

Telegraf sreda, 11. januar 2017.
Diplomatama je takođe naloženo da izbegavaju javne događaje i kretanje svedu na najmanju moguću meru
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim... »

Srbija tražži zašštitu svojih ambasada od albanskih terorista

Pravda sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD- Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo.
Zasada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije, koje ima svaka ambasada, dok su ambasadori obavezni da o svim kontaktima i kretanjima unapred obaveste... »

Srbija tražži zašštitu svojih ambasada od albanskih terorista, Dačić: Albanci su planirali uzimanje taoca

Blic sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo.
Zasada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije, koje ima svaka ambasada, dok su ambasadori obavezni da o svim kontaktima i kretanjima unapred obaveste... »

Srbija: Zaštiti ambasade od albanskih terorista!

Srbija danas sreda, 11. januar 2017.
Srbija zatražila da se pojača obezbeđenje diplomatskih predstavništva koje su potencijalne mete albanskih terorista
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim... »

Uhapšena dvojica aktivista Srpske liste u Pasjanu

Večernje novosti  pre 5 sati  još 3 povezane

Vulin: Slobodno srpsko nebo bira ko će leteti po njemu

Blic  pre 7 sati  još 2 povezane

Šef SZO nakon osuda "ponovo razmatra" imenovanje Mugabea

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane

Češka: Građanske demokrate ne žele u vladu sa Babišom

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.