Povezane vesti
Nije mu važno da prođe dalje, već šta misli Žika: Takmičar se prijavio u “Ja imam talenat” samo zbog mame! (video)
Svet & Skandal 12.01.2017
Nikola Perić iz Lajkovca, došao je u šou program “Ja imam talenat” kako bi pokazao svoje umeće u sviranju bubnjeva. “Ovo je poklon za moju mamu, pošto ona uošte ne zna da sam se ja prijavio“, rekao je Nikola pre nastupa, a onda je i žiri pozdravio… »
Zanimalo ga je samo žikino mišljenje: Takmičar se prijavio zbog mame, nije mu bilo bitno da prođe!
Kurir 12.01.2017
Nikola Perić iz Lajkovca, prijavio se u takmičenje "Ja imam talenat" kako bi pokazao svoje umeće u sviranju bubnjeva. "Ovo je poklon za moju mamu, pošto ona uopšte ne zna da sam se ja prijavio", rekao je Nikola pre nastupa, a onda je i žiri pozdravio… »
Vesti dana »

(Video) Šepa, pa zastaje na jednom mestu! Da li je ovo snimak osumnjičenog neposredno pre ubistva Čarlija Kirka?
Blic pre 28 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Ogroman napad na Rusiju: Na meti i Moskva, gori postrojenje Lukoila! Letovi na aerodromu u Sankt Peterburgu otkazani (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

Emotivnim govorom Saša Matić svima naterao suze na oči: Onda se latio mikrofona i zapevao Šabanovu pesmu
Mondo pre 48 minutajoš 19 povezanih