Povezane vesti
Dženkins: Nisam ja junak, niti Kuzmić, zasluga je celog tima! (video)
Sportski žurnal 13.01.2017
Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins, strelac pobedničkog koša u velikoj pobedi nad Fenerbahčeom (75:73) u Evroligi, nije želeo sebe da stavlja u prvi plan, istakavši da je timska igra bila presudna u novom rušenju favorita u Beogradu. Amerikanac Čarls… »
Tompson: Ovo je najbolja atmosfera u celoj Evropi
Hot sport 13.01.2017
Američki košarkaš Dion Tompson rekao je da njegov novi klub Crvena zvezda ima veoma talentovan tim, što se pokazalo u utakmici protiv Fenerbahčea. – Tim je veoma talentovan, a posebno mi se svidja kako ova ekipa ogra neverovatno dobru odbranu, što se… »
Video Dženkins: Progovorio sam srpski posle koša!
Večernje novosti 13.01.2017
Američki bek pogodio ključan šut za pobedu, a Kuzmić izblokirao Judoa: Au čoveče, ostao sam bez reči na kraju. Ognjen: Timska pobeda. JEDAN koš i jedna blokada iznedrili su dvojicu junaka. Tenzija, napetost, neizvesnost trajali su 39 minuta i 48 sekundi… »
U svlačionici Zvezde: "Ceo tim je heroj"
Mondo 13.01.2017
Strelac pobedonosnog koša protiv Fenerbahčea odbija da zasluge pripiše bilo kom pojedincu. Kuzmić o poslednjoj blokadi: "Išao sam na osećaj". Čarls Dženkins postavio je konačan rezultat utakmice Crvena zvezda - Fenerbahče (75:73), košem sa šest metara… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i mogućim nepogodama
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 28 povezanih

Izraelski ministar: Grad Gaza bi mogao biti uništen ako Hamas ne pristane na naše uvjete
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 23 povezane

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih

TOK vratilo predmet „zvučni top“ Prvom OJT - šta to znači kad je u pitanju istraga?
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana