Povezane vesti
Dženkins: Nisam ja junak, niti Kuzmić, zasluga je celog tima! (video)
Sportski žurnal 13.01.2017
Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins, strelac pobedničkog koša u velikoj pobedi nad Fenerbahčeom (75:73) u Evroligi, nije želeo sebe da stavlja u prvi plan, istakavši da je timska igra bila presudna u novom rušenju favorita u Beogradu… »
Tompson: Ovo je najbolja atmosfera u celoj Evropi
Hot sport 13.01.2017
Američki košarkaš Dion Tompson rekao je da njegov novi klub Crvena zvezda ima veoma talentovan tim, što se pokazalo u utakmici protiv Fenerbahčea. – Tim je veoma talentovan, a posebno mi se svidja kako ova ekipa ogra neverovatno dobru odbranu, što… »
Video Dženkins: Progovorio sam srpski posle koša!
Večernje novosti 13.01.2017
Američki bek pogodio ključan šut za pobedu, a Kuzmić izblokirao Judoa: Au čoveče, ostao sam bez reči na kraju. Ognjen: Timska pobeda. JEDAN koš i jedna blokada iznedrili su dvojicu junaka. Tenzija, napetost, neizvesnost trajali su 39 minuta i 48… »
U svlačionici Zvezde: "Ceo tim je heroj"
Mondo 13.01.2017
Strelac pobedonosnog koša protiv Fenerbahčea odbija da zasluge pripiše bilo kom pojedincu. Kuzmić o poslednjoj blokadi: "Išao sam na osećaj". Čarls Dženkins postavio je konačan rezultat utakmice Crvena zvezda - Fenerbahče (75:73), košem sa… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 44 povezane
Beogradski studenti marširaju do Novog Sada, mnogi ih pozdravljaju
BBC News pre 17 minutajoš 25 povezanih
Sudarili se putnički avion i helikopter u Vašingtonu: Ne očekuje se da ima preživelih, među putnicima bili i ruski svetski prvaci u klizanju (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 minutajoš 50 povezanih
Kraj štrajka u školama, sindikati potpisali kolektivni ugovor
Biznis.rs pre 34 minutajoš 26 povezanih