Povezane vesti
Nole u pohodu na sedmu titulu na AO: "Nastavljam kao nova osoba"
Sportske.net 13.01.2017
Novak kreće u pohod ka sedmoj tituli na Australijan openu, imaće veoma težak žreb, ali se nadamo da mu to neće predstavljati problem. Najbolji srpski teniser pokušaće da po sedmi put osvoji Australijan open, a istakao je da mu je titula glavni… »
Đoković: Da ne verujem da mogu do sedme titule ne bih došao u Melburn
Večernje novosti 13.01.2017
Ne mogu da kopiram ili ponovim ono kroz šta sam prošao kao teniser pre dve ili tri godine. Mogu samo da se spremim za ono što me očekuje u 2017. godini - poručio je Novak. Šest puta je u rukama Novaka Đokovića bio pehar Australijan opena, a… »
Đoković: Ne bih dolazio u Melburn da ne verujem u titulu
Sportski žurnal 13.01.2017
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da duboko veruje u osvajanje sedme titule na Australijan openu, čime bio postao najuspešniji u istoriji prvog gren slema u sezoni. Đoković i Roj Emerson sa po šest titula su najuspešniji u istoriji Australijan… »
Nole Bond 007: Đoković juri sedmu titulu na Australijan openu
Sportski žurnal 13.01.2017
Možda je pravi trenutak da u 2017. dođem do sedmog trofeja – uz osmeh kaže srpski as. Mnogo mi znači pobeda nad Marijem u finalu Dohe – istakao je svetski broj dva. Prošle godine je izjednačio rekord Roja Emersona, ove želi da bude sam na prvom… »
Važno je pobediti: Đoković: Zbog trofeja sam u Melburnu, volim ovaj turnir!
Sportal blic 13.01.2017
Kažeš Australijan open, misliš Novak Đoković. Dobro, i Roj Emerson. Još malo... Foto: Reuters Đoković s peharom prošle godine Najbolji teniser u istoriji Otvorenog prvenstva Petog kontinenta (svih šest titula u open eri, za razliku od domaće… »
Sedma titula? Da je ne želim ne bih ni dolazio u Australiju!
Mozzart sport 13.01.2017
Novak Đoković jasno svima poručio šta mu je glavni i jedini cilj na prvom grend slemu sezone. Novak Đoković bi ove godine u Melburnu mogao i defunitivno da uđe u istoriju prvog grend slema sezone ukoliko ponovo trijumfuje. To bi mu bio sedmi pehar… »
Vesti dana »

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
Nova pre 8 satijoš 19 povezanih

Zelenski stigao u Saudijsku Arabiju, SAD polaže nade u razgovore s Ukrajincima
Al Jazeera pre 5 satijoš 27 povezanih

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 37 ljudi
BBC News pre 5 satijoš 27 povezanih