Povezane vesti
Vučević: Narodu je dosta samozvanih patriota
Dnevnik 19.01.2017
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je kandidatu za predsednika Srbije. Vuku Jeremiću da je narodu u Srbiji „dosta samozvanih patriota, koji nisu doveli nijednog investitora već su se baškarili u luksuznim… »
Miloš Vučević (SNS) odgovorio Jeremiću
Večernje novosti 19.01.2017
Potpredsednik Srpske napredne stranke izjavio je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić u pravu kada kaže da su on i premijer Aleksandar Vučić dva različita sveta. Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je danas… »
Vuk Jeremić: Vučić i ja smo dva sveta različita
Mondo 19.01.2017
Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić tvrdi da on jeste opozicija trenutnoj vlasti, kao i da će kampanja biti finansirana isključivo iz domaćih izvora. Stigle kritike SNS. Foto: MN Press/arhiva Pre nekoliko dana Vuk Jeremić, bivši šef srpske… »
Vučević: Vučiću je Srbija sve
RTV 19.01.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević ocenio je danas da je Vuk Jeremić, koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije, u pravu kada kaže da su premijer Aleksandar Vučić i on dva sveta, u političkom i vrednosnom… »
Jeremić: Da Vučić će se kandidovati, ali mogu da ga pobedim!
Pravda 19.01.2017
Uveren sam da će Aleksandar Vučić biti kandidat za predsednika Srbije, ali očekujem da ću ga pobediti - izjavio je Vuk Jeremić u intervjuu Olji Bećković. Jeremić je poručio da su on i aktuelni premijer "politički i vrednosno dva potpuno… »
Novi NIN: Vuk Jeremić kod Olje Bećković: Pobediću Vučića
Blic 19.01.2017
Uveren sam da će Aleksandar Vučić biti kandidat za predsednika Srbije, ali očekujem da ću ga pobediti - izjavio je Vuk Jeremić u intervjuu Olji Bećković za novi broj magazina NIN. Jeremić je poručio da su on i aktuelni premijer "politički i… »
Jeremić: Pobediću Vučića na izborima
Radio 021 19.01.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je uveren da će se premijer Aleksandar Vučić kandidovati za predsednika Srbije i da ga može pobediti. On je u intervjuu za nedeljnik NIN rekao da su on i Vučić politički i vrednosno… »
Jeremić: Pobediću Vučića na izborima
N1 Info 19.01.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je uveren da će se premijer Aleksandar Vučić kandidovati za predsednika Srbije i da ga on može pobediti. On je u intervjuu za nedeljnik NIN rekao da su on i Vučić politički i… »
Jeremić: Vučić i ja dva različita sveta
RTV 19.01.2017
BEOGRAD - Uveren sam da će aktuelni premijer Aleksandar Vučić biti kandidat za predsednika, izjavio je za NIN Vuk Jeremić koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije jer želi da stane na put ubrzanoj personalizaciji vlasti i države i veruje da… »
Vesti dana »
„Ubićemo te“ i „platićeš za sve“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu napadnuta na protestu
N1 Info pre 58 minutajoš 4 povezane
UN: SAD da ponovo razmotre odluku o sankcijama protiv Međunarodnog krivičnog suda
NIN pre 4 satijoš 32 povezane
Završena blokada Pupinovog mosta, u Nišu protestna šetnja, širom Srbije odata pošta žrtvama tragedije u Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 17 minutajoš 48 povezanih