Повезане вести
Вучевић: Народу је доста самозваних патриота
Дневник 19.01.2017
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић поручио је кандидату за председника Србије. Вуку Јеремићу да је народу у Србији „доста самозваних патриота, који нису довели ниједног инвеститора већ су се… »
Милош Вучевић (СНС) одговорио Јеремићу
Вечерње новости 19.01.2017
Потпредседник Српске напредне странке изјавио је данас да је будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић у праву када каже да су он и премијер Александар Вучић два различита света. Потпредседник Српске напредне странке… »
Вук Јеремић: Вучић и ја смо два света различита
Мондо 19.01.2017
Кандидат за председника Србије Вук Јеремић тврди да он јесте опозиција тренутној власти, као и да ће кампања бити финансирана искључиво из домаћих извора. Стигле критике СНС. Фото: МН Пресс/архива Пре неколико дана Вук Јеремић… »
Вучевић: Вучићу је Србија све
РТВ 19.01.2017
БЕОГРАД - Потпредседник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић оценио је данас да је Вук Јеремић, који је најавио кандидатуру за председника Србије, у праву када каже да су премијер Александар Вучић и он два света, у… »
Јеремић: Да Вучић ће се кандидовати, али могу да га победим!
Правда 19.01.2017
Уверен сам да ће Александар Вучић бити кандидат за председника Србије, али очекујем да ћу га победити - изјавио је Вук Јеремић у интервјуу Ољи Бећковић. Јеремић је поручио да су он и актуелни премијер "политички и вредносно два… »
Нови НИН: Вук Јеремић код Оље Бећковић: Победићу Вучића
Блиц 19.01.2017
Уверен сам да ће Александар Вучић бити кандидат за председника Србије, али очекујем да ћу га победити - изјавио је Вук Јеремић у интервјуу Ољи Бећковић за нови број магазина НИН. Јеремић је поручио да су он и актуелни премијер… »
Јеремић: Победићу Вучића на изборима
Радио 021 19.01.2017
Будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић изјавио је да је уверен да ће се премијер Александар Вучић кандидовати за председника Србије и да га може победити. Он је у интервјуу за недељник НИН рекао да су он и Вучић… »
Јеремић: Победићу Вучића на изборима
Н1 Инфо 19.01.2017
Будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић изјавио је да је уверен да ће се премијер Александар Вучић кандидовати за председника Србије и да га он може победити. Он је у интервјуу за недељник НИН рекао да су он и Вучић… »
Јеремић: Вучић и ја два различита света
РТВ 19.01.2017
БЕОГРАД - Уверен сам да ће актуелни премијер Александар Вучић бити кандидат за председника, изјавио је за НИН Вук Јеремић који је најавио кандидатуру за председника Србије јер жели да стане на пут убрзаној персонализацији власти… »
Вести дана »

Тачка на дивљу градњу - 100 евра за легализацију објекта
Блоомберг Адриа пре 37 минутајош 46 повезаних

Делије одабрале играча утакмице: Ово се дуго није десило у домаћим оквирима!
Хот спорт пре 12 минутајош 33 повезане

У Србији сутра паклен дан! Температуре поново изнад 30 степени, ево шта нас чека
Телеграф пре 7 минутајош 21 повезана

Велика Британија се спрема да данас призна палестинску државу
Недељник пре 32 минутајош 18 повезаних