Povezane vesti

Nataša DNK otkrila: Jurili su me puškom, pljuvali i pretili mi!

Nataša DNK otkrila: Jurili su me puškom, pljuvali i pretili mi!

Kurir 22.01.2017
Voditeljka jednog dokumentarnog televizijskog programa Nataša Aksentijević pričala je o tome kako izgleda njen posao. Nataša Aksentijević kaže da zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima se barata njen posao nije nimalo lak… »
Nataša DNK otvoreno o prostituciji na estradi

Nataša DNK otvoreno o prostituciji na estradi

Tračara 22.01.2017
Nataša Aksentijević, voditeljka popularnog dokumentarnog televizijskog formata DNK, kaže da joj posao nije nimalo lak zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima raspolaže. “Poznate ličnosti vole da se šminkaju i mnogo pripremaju i… »
Voditeljka emisije DNK bez dlake na jeziku: Naša estrada je puna prostitucije, a oni koji glume poštenje, ti su najgori!

Voditeljka emisije DNK bez dlake na jeziku: Naša estrada je puna prostitucije, a oni koji glume poštenje, ti su najgori!

Svet & Skandal 22.01.2017
Voditeljka popularnog dokumentarnog televizijskog formata “DNK” Nataša Aksentijević kaže da zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima se barata njen posao nije nimalo lak, naročito kada treba da se utvrdi ko su biološki roditelji… »
Voditeljka otvoreno: Evo šta sam čula o estradnoj prostituciji

Voditeljka otvoreno: Evo šta sam čula o estradnoj prostituciji

Blic 22.01.2017
Voditeljka najgledanijeg dokumentarnog televizijskog formata "DNK" Nataša Aksentijević za "Blic puls" priča o tome kako izgleda njen posao. Ona kaže da zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima se barata njen posao nije nimalo lak… »

Vesti dana »