Povezane vesti
Nataša DNK otkrila: Jurili su me puškom, pljuvali i pretili mi!
Kurir 22.01.2017
Voditeljka jednog dokumentarnog televizijskog programa Nataša Aksentijević pričala je o tome kako izgleda njen posao. Nataša Aksentijević kaže da zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima se barata njen posao nije nimalo lak… »
Nataša DNK otvoreno o prostituciji na estradi
Tračara 22.01.2017
Nataša Aksentijević, voditeljka popularnog dokumentarnog televizijskog formata DNK, kaže da joj posao nije nimalo lak zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima raspolaže. “Poznate ličnosti vole da se šminkaju i mnogo pripremaju i… »
Voditeljka emisije DNK bez dlake na jeziku: Naša estrada je puna prostitucije, a oni koji glume poštenje, ti su najgori!
Svet & Skandal 22.01.2017
Voditeljka popularnog dokumentarnog televizijskog formata “DNK” Nataša Aksentijević kaže da zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima se barata njen posao nije nimalo lak, naročito kada treba da se utvrdi ko su biološki roditelji… »
Voditeljka otvoreno: Evo šta sam čula o estradnoj prostituciji
Blic 22.01.2017
Voditeljka najgledanijeg dokumentarnog televizijskog formata "DNK" Nataša Aksentijević za "Blic puls" priča o tome kako izgleda njen posao. Ona kaže da zbog specifičnosti emisije i delikatnih činjenica kojima se barata njen posao nije nimalo lak… »
Vesti dana »

(BLOG) Masovan skup ispred Generalštaba – upozorenje na opasan presedan, okupljanja i u Novom Sadu, Čačku…
N1 Info pre 56 minutajoš 73 povezane

(Uživo) Predsednik Srbije Vučić na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji
IndeksOnline pre 1 satjoš 44 povezane

Lekar i vođa opozicione grupe Dragan Milić tvrdi da je pucano na njegov stan u Nišu
BBC News pre 2 satajoš 75 povezanih