Povezane vesti

Liga nacija, novo reprezentativno takmičenje

Radio 021 26.01.2017
Evropska fudbalska unija (UEFA) predstavila je danas novo takmičenje reprezentacija nazvano Liga nacija, koje treba da počne 2018. godine. UEFA je takmičenje predstavila na zasedanju svog Izvršnog odbora u Nionu i ocenila da će ono zameniti skoro sve… »

UEFA Liga nacija – šta znači za fudbal i Srbiju?

B92 26.01.2017
Evropska fudbalska unija (UEFA) predstavila je novo takmičenje reprezentacija nazvano Liga nacija, koja treba da počne 2018. godine. UEFA je takmičenje predstavila na zasedanju svog Izvršnog odbora u Nionu i ocenila je da će ono zameniti skoro sve… »

UEFA predstavila novo takmičenje - Ligu nacija!

Sportske.net 26.01.2017
UEFA je takmičenje predstavila na zasedanju svog Izvršnog odbora u Nionu i ocenila je da će ono zameniti skoro sve prijateljske utakmice. Evropska fudbalska unija (UEFA) predstavila je danas novo takmičenje reprezentacija nazvano Liga nacija, koja… »

UEFA predstavila Ligu nacija

Al Jazeera 26.01.2017
Novo takmičenje zamijenit će većinu prijateljskih utakmica, a četiri reprezentacije izborit će plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Evropska nogometna federacija ( UEFA) predstavila je novo natjecanje reprezentacija - Ligu nacija, koja kreće… »

UEFA predstavila Ligu nacija, kreće od 2018. godine

Sportski žurnal 26.01.2017
Evropska fudbalska unija (UEFA) predstavila je novo reprezentativno takmičenje - Ligu nacija, koje će prvi put biti održano naredne godine, a učestvovaće svih 55 nacionalnih selekcija evropskih zemalja. Kako je objašnjeno, reprezentacije će biti… »

UEFA predstavila Ligu nacija, novo reprezentativno takmičenje

Novi magazin 26.01.2017
Evropska fudbalska unija (UEFA) predstavila je danas novo takmičenje reprezentacija nazvano Liga nacija, koja treba da počne 2018. godine. UEFA je takmičenje predstavila na zasedanju svog Izvršnog odbora u Nionu i ocenila je da će ono zameniti skoro… »

UEFA i zvanično predstavila Ligu nacija

Mondo 26.01.2017
Učestvovaće 55 reprezentacija, a četiri će izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. Foto: AP Photo/Petr David Josek Evropska fudbalska unija predstavila je novo reprezentativno takmičenje - Ligu nacija, koje će prvi put biti održano 2018. godine, a… »

Vesti dana »

Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera (VIDEO)

Beta pre 6 satijoš 20 povezanih

Venecija: 70 odsto grada poplavljeno

Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih

Srbija domaćin kvalifikacionih turnira za Tokio

Beta pre 3 satajoš 14 povezanih