Povezane vesti
"Hoće li biti rata na Balkanu? Velike sile će odlučivati o tome"
Vesti online 28.01.2017
Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je da je ponovo neizvesna poseta Tomislava Nikolića Sarajevu, koja je planirana za februar. Kako je istakao, ta poseta je neizvesna posle nedavne najave reaktiviranja tužbe BiH protiv Srbije pred… »
Hrvati objašnjavaju: Evo zašto Bosna mora da gori i zašto Bakir pali vatru, odgovor je zaledio bošnjake
Srbija danas 28.01.2017
Zašto Bakiru Izetbegoviću ne odgovara mirna Bosna? Ili, šta Bakir ima od toga da diže tenzije i kada za to nema potrebe. Izetbegović je čovek rata, i sve što radi, radi da prikrije istinu o onome što su Bošnjaci radili početkom devedesetih u BiH… »
Izetbegović ponovo o reviziji tužbe protiv Srbije
Telegraf 28.01.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH smatra da se cela priča o reviziji postupka bez potrebe prebacuje na politiku te se stavlja kao teret na pojedine bošnjačke predstavnike. Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović smatra da se… »
"Ponovo neizvesna poseta Nikolića Sarajevu"
BK TV 28.01.2017
Poseta predsednika Srbije Tomislava Nikolića Sarajevu koja je planirana za februar ponovo je neizvesna, nakon nedavne najave reaktiviranja tužbe BiH protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, izjavio je hrvatski član Predsedništva BiH… »
Opet traže reviziju tužbe protiv Srbije
Alo 28.01.2017
Bakir Izetbegović smatra da se nepotrebno dižu tenzije nakon najave revizije tužbe BiH protiv Srbije za genocid jer, kako kaže, Sarajevo ima pravo da traži pravdu u odnosu na susedne zemlje. "Bitno je to da li imamo čoveka s tzv. legitimacijom, koji… »
Čović: Ponovo neizvesna poseta Nikolića Sarajevu
RTS 28.01.2017
Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je da je, nakon nedavne najave reaktiviranja tužbe BiH protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, ponovo neizvesna poseta predsednika Srbije Tomislava Nikolića Sarajevu, koja je… »
Izetbegović ponovo o reviziji tužbe protiv Srbije
RTS 28.01.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović smatra da se nepotrebno dižu tenzije nakon najave revizije tužbe BiH protiv Srbije za genocid jer, kako kaže, "Sarajevo ima pravo da traži pravdu" u odnosu na susedne zemlje. "Bitno je to da li… »
Čović: Rata neće biti, o njemu odlučuju velike sile
Al Jazeera 28.01.2017
Član Predsjedništva BiH ne isključuje mogućnost "režiranog događanja naroda" u BiH na proljeće. Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović rekao kako vjeruje da neće doći do novoga rata u BiH i regiji dodajući da o tome ipak… »
Čović: Danas sam sigurniji da neće biti rata, ali o tome ne odlučujemo mi
Blic 28.01.2017
Bio sam siguran da neće biti rata ni kada se prethodni dogodio. Danas sam puno sigurniji da ga neće biti, ali ipak treba reći da o tome ne odlučujemo mi, nego velike sile. A hoće li to dobaciti do nas, nisam siguran da smo im, na sreću, na bilo koji… »
Vesti dana »
Rhmz objavio upozorenje, stiže nova tura snega! Upaljeni meteoalarmi, ovde će biti najkritičnije
Pravda pre 49 minutajoš 11 povezanih
Predsednik gasi pobunu: Vučić lično sa sindikalnim liderima prosvetnih radnika
Vreme pre 49 minutajoš 5 povezanih
Studenti Pravnog fakulteta danas predaju pisma Zagorki Dolovac, pozivaju kolege da im se pridruže
Pravda pre 13 minutajoš 5 povezanih
Novi sirijski ministar spoljnih poslova poručio Iranu da ne širi haos u Siriji
N1 Info pre 19 minutajoš 2 povezane