Povezane vesti
Video: Kad Klop izgubi kontrolu zbog radosti
Večernje novosti 01.02.2017
Rekao sam mu: "Niko nas ne može pobediti". Onda sam mu rekao: "Izvini". Odgovorio mi je: "Nema problema, dopada mi se tvoja strast" Menadžer Liverpula Jirgen Klop izgubio je kontrolu na derbiju Premijer lige protiv Čelsija i uneo se četvrtom sudiji u… »
Klop: Niko ne može da nas pobedi!
Mondo 01.02.2017
Menadžer Liverpula "prosuo" je emocije pred četvrtim sudijom utakmice protiv Čelsija, nakon što je Minjole odbranio Kostin penal. Jirgen Klop samoinicijativno je na konferenciji za novinare razjasnio šta se na utakmici Liverpul - Čelsi (1:1)… »
Kad se Klop unese u lice: Niko ne može da nas pobedi! Dobro, izvini, malo sam uzbuđen (video)
Mozzart sport 01.02.2017
Trener Liverpula brzo shvatio da je pogrešio... Izliv emocija Jirgena Klopa. Tako prirodan. Tako fudbalski. Ume trener Liverpula i da pretera. Kao što je bilo, na primer, u završnici derbija sa Čelsijem, kad se uneo u lice četvrtom sudiji Nilu… »
Vesti dana »
Sindikat EPS Nezavisnost, ogranak TENT održao protest: Radnici podržali studente i tražili smene
Nova ekonomija pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG Škole i fakulteti nastavili blokade: Incident kod Ustaničke u Beogradu, napadnuta i ekipa N1
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane
„Po danu će Noletu biti teže, forhend Zvereva od sjaja do očaja“
Sport klub pre 2 satajoš 22 povezane
Usvojeno! Kreće novi krug subvencija! Građani će dobiti od 250 do 5.000 €! Ovo su uslovi i rokovi
Kurir pre 40 minutajoš 19 povezanih