Povezane vesti
Vučić sa Ciprasom: Ja ću da guram kako mislim, da Srbiji bude bolje
Srbija danas 01.02.2017
Mi ćemo da nastavimo da guramo zemlju napred - rekao je premijer. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne želi da odgovara na napade opozicionih lidera ali da u njihovim nastupima nije video nikakvu političku ideju osim mržnje protiv… »
Vučić: Razgovori sa Ciprasom duboko u noć
Beta video 01.02.2017
BEOGRAD - Na konferenciji za novinare, nakon što je sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom obišao zgradu Geozavoda u Beogradu, Vučić je rekao da je u utorak uveče, ``do duboko u noć``, kao i da su razgovarali o mnogim projektima i idejama za budućnost.… »
Vučić "do duboko u noć" gledao opoziciju na TV
N1 Info 01.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da u nastupima opozicionih lidera nije video nikakvu političku ideju osim mržnje protiv njega i napada na rezultate Vlade. Dodaje da je u utorak uveče "do duboko u noć", gledao televizijske emisije u kojima su… »
Vesti dana »

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 46 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 52 povezane

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 44 minutajoš 18 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Nova pre 34 minutajoš 16 povezanih