Povezane vesti

U korak sa Ražnatovićima: Ceca dobila ponudu da snima rijaliti u stilu Kardašijanovih

U korak sa Ražnatovićima: Ceca dobila ponudu da snima rijaliti u stilu Kardašijanovih

Tračara 02.02.2017
A photo posted by SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ (@_cecaraznatovic_) on Jun 1, 2015 at 12:24pm PDT Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je, navodno, dobila ponudu od jedne privatne producentske kuće da sa Anastasijom i Veljkom snimi rijaliti kao… »
U korak sa Ražnatovićima: Evo šta Ceca kaže o snimanju rijalitija

U korak sa Ražnatovićima: Evo šta Ceca kaže o snimanju rijalitija

Blic 02.02.2017
Nakon što su mediji preneli da je Ceca Ražnatović dobila basnoslovnu ponudu za snimanje rijalitija, po uzoru na porodicu Kardašijan, oglasila se i folk diva. Naime, pisalo se da su Ceci ponudili 400.000 evra za snimanje rijalitija o životu nje i… »
Ceca progovorila o svom porodičnom rijalitiju: Kardašijanovi su mala beba za ono što se dešava u našoj kući

Ceca progovorila o svom porodičnom rijalitiju: Kardašijanovi su mala beba za ono što se dešava u našoj kući

Story 02.02.2017
Mediji su juče javili da će jedna od najvećih balkanskih muzičkih diva, njena ćerka Anastasija i sin Veljko možda postati zvezde rijalitija po uzoru na projekat "U korak s Kardašijanovima". Svetlana Ražnatović potvrdila je pisanje Kurir Starsa da… »
"Šta će mi rijaliti, ja imam život!"

"Šta će mi rijaliti, ja imam život!"

Mondo 02.02.2017
Toliko o priči o srpskoj porodici Kardašijan! Svetlana Ceca Ražnatović navodno je dobila "ponudu koja se ne odbija" - da mesec dana dozvoli kamerama da prate nju i njenu porodicu. Za ovaj rijaliti bi srpska pevačica navodno dobila honorar od 400.000… »
Ceca za Kurir o 500.000 evra koje dobija za rijaliti: Za nas su Kardašijani mala beba...

Ceca za Kurir o 500.000 evra koje dobija za rijaliti: Za nas su Kardašijani mala beba...

Kurir 02.02.2017
Iako je su joj za to ponudili 400.000 evra, plus 100.000 ako pristanu da učestvuju i njeni sestra, zet, roditelji i brat, najveća balkanska zvezda se ljubazno zahvalila i objasnila zbog čega je tu ponudu odbila. Ceca Ražnatović potvrdila je pisanje… »

Vesti dana »