Povezane vesti
Brazilac zabrinuo "grobare"
Vesti online 03.02.2017
Najbolji igrač Partizana u jesenjem delu prvenstva, Leonardo, nagovestio je na društvenim mrežama da postoji neki problem između njega i uprave crno-belih. - Razočaran sam nekim stvarima. Da li sam ja problem - napisao je Brazilac na svom Instagram… »
Evo zbog čega je Leonardo bio nervozan!
Sportske.net 03.02.2017
Leonardo je na svom instagramu imao jednu objavu danas koja je izazvala dosta pažnje. Ponovo je Leonardo skrenuo pažnju na sebe objavom a Instagramu. On je danas objavio da je razočaran nekim stvarima i zapitao se da li će on biti problem, a više o… »
Leonardo ponovo zabrinuo Grobare, šta znači ova poruka?!
Sportske.net 03.02.2017
Brazilac ponovo u centru pažnje. Jedan od najboljih fudbalera Partizana, Leonardo, uzburkao je crno-belu javnost svojom objavom na Instagramu. On je napisao da je ''razočaran'' i zapitao se ''da li će on biti problem'', ali nikome još nije jasno na… »
Leonardo razočaran, saigrači misle da je samo malo nervozan
Večernje novosti 03.02.2017
Brazilca se “nadurio” najviše zbog činjenice da je igrao prepodnevni meč protiv Ofenbaha, umesto popodnevnog protiv Korone. O D SPECIJALNOG DOPISNIKA BRAZILAC Leonardo je navikao navijače Partizana da porukama na instagramu podigne buru, a tako je… »
Zašto je Leonardo "razočaran"?
Mondo 03.02.2017
Najbolji fudbaler Partizana u jesenjem delu prvenstva, Leonardo, objavio poruku na Instagramu koja bi mogla da zabrine navijače crno-belih. Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović Leonardo je napisao da je "razočaran nekim stvarima", ali nije precizirao o… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana