Povezane vesti
Nikolić: Izmišljotina je da sam tražio mesto ambasadora u Moskvi
Nova ekonomija 08.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da su informacije u medijima da traži da, ukoliko ne bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije, dobije mesto ambasadora u Moskvi, "izmišljotine, sračunate u cilju njegovog omalovažavanja". "Izmišljotina… »
Nikolić besan: Zašto me omalovažavaju i predstavljaju kao grabljivca?!
Pravda 08.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nazvao je, izmišljotinama sračunatim na omalovažavanje, medijske navode da će, ako ne bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije, da dobije mesto ambasadora u Moskvi. - Izmišljotina kojom me omalovažavaju i… »
Nikolić: Kome ja to u SNS postavljam uslove
Novi magazin 08.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da su informacije u medijima da traži da ukoliko ne bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije dobije mesto ambasadora u Moskvi, "izmišljotine, sračunate u cilju njegovog omalovažavanja"… »
Nikolić: Nikoga ne uslovljavam
Blic 08.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić reagovao je danas na tekst na naslovnoj strani "Blica" izjavivši da on nikome u Srpskoj naprednoj stranci nije postavljao uslove vezane za njegovu predsedničku kandidaturu. "Blic" je danas u štampanom izdanju… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Studenti iz Niša pozvali sugrađane na buku povodom upotrebe zvučnog topa na protestu u Beogradu
NIN pre 42 minutajoš 27 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 36 minutajoš 45 povezanih