Povezane vesti

Dve godine je nosio čip pod kožom: Kada sam video kako će izgledati budućnost, obuzeo me je užas

Dve godine je nosio čip pod kožom: Kada sam video kako će izgledati budućnost, obuzeo me je užas

Press 09.02.2017
Jevgenij Čerešnjev je dve godine nosio implantat pod kožom sa ciljem da testira tehnologiju "digitalne DNK" pomoću koje se korisnici interneta mogu identifikovati bez naloga i šifre, uz pomoć jedinstvenih biometričkih karakteristika. foto: blic.rs… »
Zarađuje 223.000 evra godišnje kao domar, nikom nije jasno kako je to moguće kad on samo čisti (foto)

Zarađuje 223.000 evra godišnje kao domar, nikom nije jasno kako je to moguće kad on samo čisti (foto)

Telegraf 09.02.2017
Liang Zao Zang učetvorostručio je svoju platu 2015. godine jer je radio bez slobodnog dana. Kalifornijski aktivisti otkrili su da domar, koji radi na poslovima prevoza, imao godišnju platu od 223.000 evra. Jevgenij je dve godine nosio čip pod kožom… »
Jevgenij je dve godine nosio čip pod kožom, kada je shvatio kako će izgledati budućnost, obuzeo ga je užas (VIDEO)

Jevgenij je dve godine nosio čip pod kožom, kada je shvatio kako će izgledati budućnost, obuzeo ga je užas (VIDEO)

Telegraf 09.02.2017
Jevgenij je dve godine nosio na ruci implant koji mu je bio usađen pod kožu i koji je skupljao sve informacije o njemu, uključujući brzinu kucanja teksta na tastaturi, rečnički fond na društvenim mrežama i biometrijske podatke. Jevgenij… »

Vesti dana »

Vesiću određen pritvor zbog uznemirenja javnosti

Vesiću određen pritvor zbog uznemirenja javnosti

Vesti online pre 4 satijoš 35 povezanih
Erdogan pozdravio odluku MKS-a o hapšenju izraelskih zvaničnika

Erdogan pozdravio odluku MKS-a o hapšenju izraelskih zvaničnika

Novi magazin pre 26 minutajoš 24 povezane
Goran Ješić pušten na slobodu

Goran Ješić pušten na slobodu

Danas pre 18 satijoš 2 povezane
Spektakl: Endi Mari je novi trener Novaka Đokovića!

Spektakl: Endi Mari je novi trener Novaka Đokovića!

Sport klub pre 51 minutajoš 25 povezanih
Pritvor za Gorana Vesića i još devet osoba

Pritvor za Gorana Vesića i još devet osoba

Al Jazeera pre 1 satjoš 22 povezane