Povezane vesti
Nastavlja se polemika u BiH zbog moguće revizije tužbe protiv Srbije
RTS 11.02.2017
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanića kaže da od eventualne revizije tužbe BiH protiv Srbije ne može biti ništa, jer je u Međunarodnom sudu pravde u Hagu jasno rečeno da to podrazumeva novu autorizaciju, koje neće biti dok je on u… »
Ivanić: BiH ne stoji iza revizije tužbe, nema ništa od toga
RTS 11.02.2017
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić istakao je da Bosna i Hercegovina ne stoji iza revizije tužbe BiH protiv Srbije, već da iza nje stoji samo jedan narod. "Od eventualne revizije tužbe BiH protiv Srbije svakako ne može biti ništa, jer mi… »
Ivanić: Ne može biti tužbe
RTV 11.02.2017
BANJALUKA - Od eventualne revizije tužbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije ne može biti ništa, jer je u Međunarodnom sudu pravde u Hagu jasno rečeno da bi to podrazumevalo novu autorizaciju, koje neće biti dok sam ja u Predsedništvu, izjavio je… »
Ivanić: Nove autorizacije tužbe protiv Srbije nema dok sam ja u Predsedništvu BiH
Blic 11.02.2017
Predsedavajući predsedništva BiH Mladen Ivanić je rekao da od eventualne revizije tužbe BiH protiv Srbije ne može biti ništa jer mu je u Međunarodnom sudu pravde u Hagu jasno rečeno da bi to podrazumevalo novu autorizaciju, koje neće biti dok je… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 6 satijoš 1 povezana