Povezane vesti
Zapamtite domaćina Željka Miletića (32): Radio je u obezbeđenju, a onda smislio biznis od kog izdržava i roditelje! (FOTO)
Telegraf 11.02.2017
Danas Miletići pristojno mogu da žive od svog rada. Na njih treba svi da budu ponosni, jer su odlučili da svojim vrednim radom promene život. - Dok sam radio u Francuskoj, primetio sam da su kozji sirevi vrlo traženi. Počeo sam sa dve francuske alpine, a… »
Devojčica po snegu do kolena čuva stado koza, a onda je jednog dana postala heroj kojem se dive svi (foto) (video)
Telegraf 11.02.2017
Zahvaljujući herojskom potezu 11-godišnjakinje i koza i njeno jare su spaseni. Devojčica Hamdu Sena Bilgin (11) živi u malom selu u blizini grada Rize u Turskoj, u uslovima koji su zimi izazov i odraslim osobama. Uprkos tome, devojčica po snegu vodi po… »
Vesti dana »

MUP: U ponedeljak održana neprijavljena javna okupljanja na 38 lokacija, prisustvovalo 19.665 lica
Euronews pre 11 minutajoš 19 povezanih

Kalkulacije su već počele: Evo šta čeka Srbiju u nokaut fazi Evrobasketa - dve opcije
B92 pre 51 minutajoš 32 povezane

Oglasio se RHMZ, sledi obrt, negde će krenuti i već večeras! Stiže kiša i pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 51 minutajoš 20 povezanih

Brnabić o sniženju cena, rastu plata i penzija: "Računi niži za ovoliko"
Telegraf pre 11 minutajoš 20 povezanih

Putin na sastanku sa Sijem: Rusko-kineski odnosi su na nivou bez presedana
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih