Povezane vesti
Dačić: Besmislena izjava Haradinaja, čekamo izručenje
N1 Info 11.02.2017
Beograd očekuje da Ramuš Haradinaj, koji je osumnjičen za najteže ratne zločine, bude izručen Srbiji po poternici naših pravosudnih organa, izjavio je za Sputnjik ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. "Besmislene izjave Haradinaja suvišno je… »
Haradinaj traži da se raspišu poternice za Vučićem i Dačićem
N1 Info 11.02.2017
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da Kosovo treba da uvede recipročne mere protiv Srbije koje se tiču naloga za hapšenje. “Oni imaju naloge za hapšenje, trebalo bi i mi da ih imamo. Srpski premijer Aleksandar Vučić… »
Vrhunac svakog bezobrazluka! Haradinaj traži poternice za Dačićem i Vučićem
Srbija danas 11.02.2017
Krajnje besramna izjava bivšeg lidera OVK. Ramuš Haradinaj, lider bivše OVK, kojeg Srbija sumnjiči za ratne zločine protiv civilnog stanovništva na KIM 1998. i 1999. godine, izjavio je danas da bi Priština trebalo da uvede recipročne mere Beogradu… »
Haradinaj traži da Kosovo izda potjernice za Vučićem i Dačićem
Al Jazeera 11.02.2017
Nekadašnji lider Oslobodilačke vojske Kosova kaže kako Priština treba uvesti recipročne mjere Beogradu kada su u pitanju potjernice. Ramush Haradinaj, ratni lider Oslobodilačke vojske Kosova, koga Srbija sumnjiči za ratne zločine protiv civilnog… »
Haradinaj bi da uvede "recipročne mere" Beogradu: Napao Vučića i Dačića
Telegraf 11.02.2017
Ramuš Haradinaj traži poternice za Vučića i Dačića. Ramuš Haradinaj, lider bivše OVK, kojeg Srbija sumnjiči za ratne zločine protiv civilnog stanovništva na KIM 1998. i 1999. godine, izjavio je danas da bi Priština trebalo da uvede recipročne… »
Vesti dana »
Očekuje se odgovor Rektorskog kolegijuma; sastanak Vučića i Dodika; na današnji dan SRJ preimenovana u „Državnu zajednicu Srbije i Crne Gore“: O čemu ćete danas pričati?
Nedeljnik pre 4 satijoš 7 povezanih
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 2 satajoš 21 povezana