Povezane vesti
Tramp zahvalio Nikoliću
Danas 18.02.2017
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zahvalio je danas predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na čestitki koju mu je uputio povodom inauguracije. Pred nama su izazovi koje verujem da možemo da prevaziđemo putem partnerstva i zajedništva… »
"Podržavamo put Srbije u EU": Tramp zahvalio Nikoliću na čestitkama povodom inauguracije
Blic 17.02.2017
Predsedništvo Srbije je danas saopštilo da je predsednik SAD Donald Tramp u pismu zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću za čestitku povodom Trampovog stupanja na dužnost. - Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke… »
Vesti dana »

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 39 minutajoš 3 povezane

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Vetar čupa drveće iz korena, gromovi paraju nebo: U ovom gradu je najkritičnije (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Uhapšen mladić iz Beograda koji je bacio ručnu bombu na lokal u kragujevačkom naselju Smolvil
Danas pre 9 satijoš 1 povezana