Povezane vesti
Nikolić: Postoji mogućnost da se povučem iz SNS-a
Nova ekonomija 18.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u intervjuu Sputnjiku da je bio spreman da podrži kabndidaturu Aleksandra Vučića za predsednika države. Međutim u tom sljučaju očekivao je da se vrati na funkciju predsednika Srpske napredne stranke i… »
Nikolić: Tražio sam mesto premijera
Danas 18.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u intervjuu Sputnjiku da je bio spreman da podrži kabndidaturu Aleksandra Vučića za predsednika države. međutim u tom sljučaju očekivao da se vrati na funkciju predsednika Srpske napredne stranke i da… »
Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorim sa Vučićem
Blic 17.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem. - Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubedjen da u… »
Vesti dana »
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 20 minutajoš 30 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljeni alarmi u skoro celoj zemlji zbog dve opasne pojave: Objavljeno i kada nam tačno stiže sneg
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 18 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Novi magazin pre 2 satajoš 23 povezane