Povezane vesti
Riha: Vučić pasivizira Nikolića, želi kolač za sebe
Radio 021 18.02.2017
Novinarka Antonela Riha navela je da je "smešno" kako je Aleksandar Vučić prihvatio da bude kandidat SNS za predsednika, jer je, kako smatra, on sam kreator te kandidature i da sve izgleda kao igrokaz. Riha je gostujući na televiziji "N1" poručila da… »
Riha: Nikolića vole, Vučića se plaše
Danas 18.02.2017
Novinarka Antonela Riha ocenila je da je "smešno" kako je Aleksandar Vučić prihvatio da bude kandidat Sepske napredsne stranke (SNS) za predsednika, jer je on sam kreator te kandidature i sve izgleda kao igrokaz. Riha je rekla N1 da je očigledno je da… »
Riha: Vučić pokušava da pasivizira Nikolića
N1 Info 18.02.2017
Novinarka Antonela Riha kaže da je "smešno" kako je Aleksandar Vučić prihvatio da bude kandidat SNS za predsednika, jer je, kako smatra, on sam kreator te kandidature i da sve izgleda kao igrokaz. Izvor: N1 Riha smatra da je u celoj priči u vezi sa… »
Vesti dana »

Studenti i dalje blokiraju zgradu RTS, blokirana i zgrada RTV, povređen pripadnik Žandarmerije
Euronews pre 7 satijoš 56 povezanih

BLOG UŽIVO „Nismo udarili policajca“: Studenti Pravnog traže da RTS objavi snimak napada, u Nišu blokirana raskrsnica u znak podrške kolegama iz Beograda
Nova pre 7 minutajoš 88 povezanih

I dalje blokirane zgrade RTS-a i RTV-a, deo zaposlenih RTS-a se obratio studentima (blog)
Novi magazin pre 32 minutajoš 46 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 3 satajoš 8 povezanih

Burno u gradskoj Skupštini u Nišu: Sednica zakazana na zahtev opozicije završena nakon pet minuta
Euronews pre 5 satijoš 34 povezane