Povezane vesti

Nikolić: Od ovoga neću odustati!

Nikolić: Od ovoga neću odustati!

BK TV 19.02.2017
"Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su sami stvorili me ne interesuju!" Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za Kurir da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem. FOTO: Tanjug On je istakao i da ne želi da komentariše… »
Nikolić odustaje od izbora?! "Dužan sam da svoju porodicu sačuvam od uništavanja života"

Nikolić odustaje od izbora?! "Dužan sam da svoju porodicu sačuvam od uništavanja života"

Pravda 19.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem, da ne želi da komentariše napade na njega koji traju danima i ocenio da ga oni koji ga provlače kroz blato, koje su sami stvorili, ne interesuju i ne… »
Tomislav Nikolić: Ne odustajem...

Tomislav Nikolić: Ne odustajem...

Moj Novi Sad 19.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem. On je istakao i da ne želi da komentariše napade na njega koji, kako kaže, traju danima. - Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su sami… »
Nikolić: Ne odustajem od dogovora sa Vučićem

Slobodna Evropa 19.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne odustaje od dogovora sa premijerom i liderom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem. On je rekao i da ne želi da komentariše napade na njega koji, kako kaže, traju danima. "Svi koji me ovih… »

N1 Info 19.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za Kurir da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem. On je istakao i da ne želi da komentariše napade na njega koji, kako kaže, traju danima. "Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su… »

Vesti dana »