Povezane vesti
Dačić: O mestu premijera nismo pričali
Dnevnik 24.02.2017
Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić izjavio je da tema razgovora s premijerom Aleksandrom Vučićem nije bila ko će ga naslediti na mestu predsednika Vlade, ali da se i u tome treba rukovoditi onim što je trenutno najbolje za Srbiju. On je kazao da bi… »
Dačić: Interesuje me mesto premijera
Danas 24.02.2017
Kad bih rekao da me ne interesuje mesto premijera, niko mi ne bi verovao, ali sam zadovoljan i mestom koje sada imam na političkoj sceni Srbije, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić za Prvu srpsku… »
Krkobabić: Vučić odlučuje o izborima, PUPS uvek spremna
BK TV 24.02.2017
Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je jutros da će o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora uz predsedničke odlučiti premijer, dodajući da je ta stranka za izbore uvek spremna i da su izbori uvek dobri… »
Mi smo spremni za izbore: Ali Vučić odlučuje!
Pravda 24.02.2017
Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da će o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora uz predsedničke odlučiti premijer. Krkobabić, koji je i ministar bez portfelja u Vladi Srbije, kaže da je ta stranka za… »
Krkobabić: Vučić odlučuje o izborima, PUPS je uvek spreman
Kurir 24.02.2017
BEOGRAD - Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je jutros da će o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora uz predsedničke odlučiti premijer, dodajući da je ta stranka za izbore uvek spremna i da su izbori uvek… »
Vesti dana »

Skupovi protiv blokada širom Srbije – u Čačku, Šapcu i Nišu policija razdvajala dve grupe; Vučić: Ljudi hoće stabilnost
RTS pre 12 minutajoš 32 povezane

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada, Vučić najavio "vreme odgovornosti" za sve koji su kršili zakon i obećao promene unutar sistema
RTV pre 47 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Dončić se oglasio posle pobede turnira: Jasna poruka nakon strašne partije!
Hot sport pre 12 minutajoš 32 povezane

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 4 satijoš 94 povezane