Povezane vesti
Englezi veruju u srpskog stručnjaka: Jokanoviću dvogodišnji ugovor u Fulamu
Večernje novosti 24.02.2017
Poslednjih nekoliko meseci je jedan od prioriteta u našem radu bio produžetak saradnje sa Slavišom, a znam da i naši navijači razmišljaju na isti način - rekao je gazda londonskog kluba Toni Kan. FULAM i Slaviša Jokanović nastavljaju istom stazom… »
Jokanović ostaje menadžer Fulama do 2019.
Vesti online 24.02.2017
Srpski fudbalski stručnjak Slaviša Jokanović produžio je ugovor sa engleskim drugoligašem Fulamom do 2019. godine. Jokanović se u poslednje vreme dovodio u vezu sa Verderom i Malagom, ali je odlučio da ostane i produži saradnju koja je isticala na… »
Jokanović produžio ugovor s Fulamom
Večernje novosti 23.02.2017
Nije nikakva tajna da sam želeo da ostanem u Fulamu i da nastavimo projekat koji smo započeli. Ovo je fantastičan klub pun istorije i tradicije i ja sam ponosan što sam deo toga", rekao je Jokanović. Srpski trener Slaviša Jokanović produžio je… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Tužilac Međunarodnog krivičnog suda pozvao sve zemlje da sarađuju u hapšenju Netanjahua, Galanta i Deifa
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 6 satijoš 2 povezane