Povezane vesti
Tadić razočaran posle izgubljenog finala: Zaslužili smo više od ovoga!
Hot sport 27.02.2017
Srpski fudbaler, Dušan Tadić, nije mogao da sakrije utučenost nakon poraza njegovog Sautemptona u finalu Liga kupa Engleske od Mančester junajteda. “Crveni đavoli” su na ovom meču slavili rezultatom 3:2, pogotkom u samom finišu susreta, nakon štu su… »
"Đavoli" iz Mančestera, smeje vam se Nikola Vučević
Sportske.net 27.02.2017
As Orlando Medžika je na tviteru prokomentarisao Junajtedovo osvajanje Liga Kupa. "Mančester Junajted proslavlja Liga Kup kao da je osvojio Ligu šampiona." tvitnuo je Vučević i na te reči dodao tri smajlija koji 'plaču od smeha'. "Đavoli" su juče na… »
Tadić: Zaslužili smo više, Junajted nas je dobio na iskustvo
Večernje novosti 27.02.2017
U prvom poluvremenu smo bili mnogo bolji, u drugom takođe čak i kada su uveli Kerika - priča srpski reprezentativac. Uspeo je Sautempton u finalu Liga kupa da nadoknadi dva gola zaostatka, ali im je trofej izmakaao zbog sjajnog Zlatana Ibrahimovića koji… »
Tadić: Mnogo boli!
Mondo 27.02.2017
Srpski reprezentativac smatra da Sautempton nije zaslužio poraz od Mančester junajteda u finalu Liga kupa. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Sautempton ima za čim da žali posle izgubljenog finala Liga kupa na Vembliju od Mančester junajteda (2:3)… »
Tadić: Boli me poraz od Junajteda, bili smo bolji
Vesti online 27.02.2017
Srpski fudbaler Dušan Tadić priznao je da ga je mnogo boli poraz Sautemptona od Mančester Junajteda u finalu Liga kupa, posebno jer je njegov tim nezasluženo izgubio. Junajted je slavio na londonskom Vembliju 3:2 pobedničkim golom Zlatana Ibrahimovića… »
Moćni Zlatan za trofej Mančester junajteda
Press 27.02.2017
Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su danas drugi trofej u sezoni, pošto su u finalu Liga kupa na stadionu Vembli pobedili Sautempton sa 3:2. foto: novosti.rs Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su danas drugi trofej u sezoni, pošto su u finalu… »
Ibrin odgovor na Pogbinu provokaciju: Mene kupili? Pa ja sam došao za džabe, a ti? /video/
Sportal blic 26.02.2017
Posle drugog trofeja u sezoni, atmosfera među fudbalerima Mančester junajteda je bila sjajna, što su najbolje pokazali Pol Pogba i Zlatana Ibrahimović. Foto: Will Oliver / EPA; Ubojiti švedski napadač bio je junak "crvenih đavola", pošto je bio dvostruki… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Sastanak Putina i Zelenskog gotovo dogovoren; Kalas: Novi paket sankcija Rusiji biće spreman do kraja meseca
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih

Danas do 33 stepena celzijusa Uživajte dok možete jer već od ovog datuma sledi temperaturni šok
Dnevnik pre 49 minutajoš 13 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 24 minutajoš 12 povezanih

Trener Pafosa spomenuo Unai Emerija: "Mogli smo više golova da damo"
B92 pre 14 minutajoš 12 povezanih