Povezane vesti

Tadić razočaran posle izgubljenog finala: Zaslužili smo više od ovoga!

Tadić razočaran posle izgubljenog finala: Zaslužili smo više od ovoga!

Hot sport 27.02.2017
Srpski fudbaler, Dušan Tadić, nije mogao da sakrije utučenost nakon poraza njegovog Sautemptona u finalu Liga kupa Engleske od Mančester junajteda. “Crveni đavoli” su na ovom meču slavili rezultatom 3:2, pogotkom u samom finišu susreta, nakon… »
"Đavoli" iz Mančestera, smeje vam se Nikola Vučević

"Đavoli" iz Mančestera, smeje vam se Nikola Vučević

Sportske.net 27.02.2017
As Orlando Medžika je na tviteru prokomentarisao Junajtedovo osvajanje Liga Kupa. "Mančester Junajted proslavlja Liga Kup kao da je osvojio Ligu šampiona." tvitnuo je Vučević i na te reči dodao tri smajlija koji 'plaču od smeha'. "Đavoli" su juče… »
Tadić: Zaslužili smo više, Junajted nas je dobio na iskustvo

Tadić: Zaslužili smo više, Junajted nas je dobio na iskustvo

Večernje novosti 27.02.2017
U prvom poluvremenu smo bili mnogo bolji, u drugom takođe čak i kada su uveli Kerika - priča srpski reprezentativac. Uspeo je Sautempton u finalu Liga kupa da nadoknadi dva gola zaostatka, ali im je trofej izmakaao zbog sjajnog Zlatana Ibrahimovića… »
Tadić: Mnogo boli!

Tadić: Mnogo boli!

Mondo 27.02.2017
Srpski reprezentativac smatra da Sautempton nije zaslužio poraz od Mančester junajteda u finalu Liga kupa. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Sautempton ima za čim da žali posle izgubljenog finala Liga kupa na Vembliju od Mančester junajteda (2:3)… »
Tadić: Boli me poraz od Junajteda, bili smo bolji

Tadić: Boli me poraz od Junajteda, bili smo bolji

Vesti online 27.02.2017
Srpski fudbaler Dušan Tadić priznao je da ga je mnogo boli poraz Sautemptona od Mančester Junajteda u finalu Liga kupa, posebno jer je njegov tim nezasluženo izgubio. Junajted je slavio na londonskom Vembliju 3:2 pobedničkim golom Zlatana… »
Moćni Zlatan za trofej Mančester junajteda

Moćni Zlatan za trofej Mančester junajteda

Press 27.02.2017
Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su danas drugi trofej u sezoni, pošto su u finalu Liga kupa na stadionu Vembli pobedili Sautempton sa 3:2. foto: novosti.rs Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su danas drugi trofej u sezoni, pošto su u finalu… »
Ibrin odgovor na Pogbinu provokaciju: Mene kupili? Pa ja sam došao za džabe, a ti? /video/

Ibrin odgovor na Pogbinu provokaciju: Mene kupili? Pa ja sam došao za džabe, a ti? /video/

Sportal blic 26.02.2017
Posle drugog trofeja u sezoni, atmosfera među fudbalerima Mančester junajteda je bila sjajna, što su najbolje pokazali Pol Pogba i Zlatana Ibrahimović. Foto: Will Oliver / EPA; Ubojiti švedski napadač bio je junak "crvenih đavola", pošto je bio… »

Vesti dana »