Povezane vesti
Simon Šiklić prvi put stao javno pred kamere nakon incidenta sa Milicom Dabović
Tračara 01.03.2017
U sinoćnoj emisiji AmiG Show jedan od gostiju je bio i bivši dečko košarkašice Milice Dabović Simon Šiklić gde je prvi put pred kamerama objasnio njihov odnos i situaciju koja je ovih dana bila na naslovnicama svih tabloida. “Sportista sam već… »
Simonova ispovest: Svi znaju da sam Milicu držao kao kap vode na dlanu, ako me zbog nje zatvore – i to je život!
Svet & Skandal 01.03.2017
Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Šime Šiklić Simon se ispovedio pred kamerama tvrdeći da nikakvog nasilja između njega i Milice Dabović nije bilo. One je detaljno objasnio šta se dogodilo između njih dvoje i rekao šta namerava da… »
Posle nasilja nad milicom, Simon progovorio u emisiji: Ne kajem se! Čekam pasoš da nestanem odavde!
Kurir 01.03.2017
Milica Dabović nedavno je preživela bolno iskustvo nasilja nad ženama, za šta je optužila svog, sad već bivšeg dečka, Šime Šiklića Simona. Međutim, on se pojavio u jednom emisiji i javnosti otkrio svoju stranu priče. Naime, Simon je odlučio… »
"Srećan sam, ne kajem se ni zbog čega": Simon Šiklić progovorio prvi put posle nasilnog incidenta sa Milicom Dabović i…
Blic 01.03.2017
Simon Šime Šiklić je pre deset dana fizički nasrnuo na bivšu devojku Milicu Dabović. On je dao izjavu u policiji, zabranjen mu je pristup i od tada, osim kratkih izjava, nije se pojavljivao u javnosti. Simon se pojavio u emisiji "AmiDži šou" i… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad, dočekani kao „oslobodioci“, održano 15 minuta tišine ispred Železničke stanice
N1 Info pre 19 minutajoš 23 povezane
28 sati nakon pitanja Nove, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o slučaju pada nadstrešnice: Proveravamo da li je bilo korupcije
Nova pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 12 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Profesori Gimnazije u Subotici: Ulica je sada jedino mesto gde držimo čas
Danas pre 6 satijoš 37 povezanih