Povezane vesti

Rus hladan kao Sibir: Ne raduje se previše pobedi protiv Federera

Rus hladan kao Sibir: Ne raduje se previše pobedi protiv Federera

Vesti online 02.03.2017
Za iznenađenje dana na teniskim turnirima širom sveta pobrinuo se 116. teniser sa ATP liste Jevgeni Donskoj. 26-godišnji ruski teniser savladao je u meču 2. kola turnira u Dubaiju Rodžera Federera sa 2:1 i to nakon spasene meč lopte. Očekivalo bi… »
Šokantan poraz Federera od 116. tenisera sveta

Šokantan poraz Federera od 116. tenisera sveta

Press 02.03.2017
Osvajač Australijan opena poražen je u drugom kolu turnira u Dubaiju od Jevgenija Donskoja 3:6, 7:6, 7:6. foto: novosti.rs Nekada najbolji teniser sveta Rodžer Federer pretrpeo je šokantan poraz na turniru u Dubaiju. Osvajač ovogodišnjeg Australijan… »
Donskoj: "Iznenadio sam sam sebe"

Donskoj: "Iznenadio sam sam sebe"

Sportske.net 02.03.2017
Ruski teniser Evgeni Donskoj rekao je danas da veruje da je pobedom nad Rodžerom Federerom iznenadio sve, a najviše sebe. "Mislim da sam danas sve iznenadio. Ko god da pobedi Rodžera iznenadi sam sebe, mislim", rekao je 116. teniser sveta. Ruski… »
Senzacija: Federer je imao 5:1 u taj-brejku, ali ga je izbacio 116. teniser sveta!

Senzacija: Federer je imao 5:1 u taj-brejku, ali ga je izbacio 116. teniser sveta!

Sportal blic 01.03.2017
Senzacija na turniru u Dubaiju! Rodžer Federer je eliminisan u osmini finala od Rusa Jevgenija Donskoja sa 6:3, 6:7(7), 6:7(5), pošto je prokockao brojne šanse da pobedi. Foto: Stringer / EPA; Rodžer Federer Iako je slavni Švajcarac uz Endija Mareja… »

Vesti dana »