Povezane vesti
Vučić ekskluzivno za Kurir: Ćerka Milica je moja talija, Srbija će moći da računa na nju!
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Aleksandar Vučić, aktuelni premijer Srbije i kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkrio je da velike nade polaže u svoju ćerku Milicu, kao i da je ona neko na koga će cela Srbija moći da… »
Vučić u ekskluzivnom intervjuu za Kurir: Nisam se slagao sa Zoranom kad je napadala Nikolića!
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Nisam se slagao sa Zoranom kad je napadala Nikolića... Ne mislim da je to neki veliki sukob. Mi smo velika demokratska partija, u kojoj imate pravo na drugačije mišljenje - rekao je Aleksandar Vučić, premijer Srbije i kandidat na… »
Vesti dana »

Protest '15. za 15' blokirao Beograd, studenti najavili finale u 21 sat
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 57 povezanih

Uživo protest studenata u Beogradu Redari pustili okupljene građane na plato ispred Skupštine: Evo gde su najveće gužve (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 102 povezane

(Video) Ovako je uhapšen muškarac koji je udario: Bmw-om tri osobe u Žarkovu Određeno mu zadržavanje, tereti se za izazivanje opšte opasnosti
Blic pre 2 satajoš 32 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Pitanje teritorije u ukrajinskom ratu sa Rusijom je "komplikovano"
Euronews pre 13 minutajoš 23 povezane