Povezane vesti
Vučić ekskluzivno za Kurir: Ćerka Milica je moja talija, Srbija će moći da računa na nju!
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Aleksandar Vučić, aktuelni premijer Srbije i kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkrio je da velike nade polaže u svoju ćerku Milicu, kao i da je ona neko na koga će cela Srbija moći da… »
Vučić u ekskluzivnom intervjuu za Kurir: Nisam se slagao sa Zoranom kad je napadala Nikolića!
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Nisam se slagao sa Zoranom kad je napadala Nikolića... Ne mislim da je to neki veliki sukob. Mi smo velika demokratska partija, u kojoj imate pravo na drugačije mišljenje - rekao je Aleksandar Vučić, premijer Srbije i kandidat na… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 46 minutajoš 42 povezane

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 51 minutajoš 24 povezane

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 1 satjoš 14 povezanih

Ukrajinci bačeni na kolena: Gube tlo u zoni koju su držali mesecima, Rusi napreduju strahovito
Mondo pre 47 minutajoš 15 povezanih