Povezane vesti
Moskva ostaje čuvar "Dejtona"
Večernje novosti 02.03.2017
Milorad Dodik u Moskvi sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom. Predsednik RS: Nema referenduma o nezavisnosti, a to bi mnogi hteli. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA RUSIJA će i dalje nastojati da obezbedi poštovanje principa Dejtonskog… »
Lavrov Dodiku: Rusija zabrinuta zbog pokušaja izmene Dejtona
RTS 02.03.2017
Moskva je zabrinuta zbog pokušaja da se izmeni Dejtonski sporazum, uz podršku Zapada, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u razgovoru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Sergej Lavrov je naglasio da je stav Rusije zasnovan na… »
Dodik: Iako bi mnogi to hteli, neće biti referenduma o nezavisnosti Srpske
Blic 02.03.2017
Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske, izjavio je predsednik Srpske Milorad Dodik u Moskvi. Dodik je za agenciju Tas rekao da neće biti referenduma iako bi mnogi to hteli. - Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo… »
Dodik u Moskvi: Neće biti referenduma o nezavisnosti RS!
Vesti online 02.03.2017
Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske iako bi mnogi to hteli, izjavio je predsednik tog entiteta Milorad Dodik u Moskvi. - Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo organizovati referendum o statusu u slučaju da ne bude za nas… »
Dodik: Neće biti referenduma o nezavisnosti RS-a
Al Jazeera 02.03.2017
'Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske', izjavio je predsjednik ovog bosanskohercegovačkog entiteta u Moskvi. "Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske", izjavio je predsjednik ovog bosanskohercegovačkog entiteta Milorad… »
Dodik:Neće biti referenduma o nezavisnosti
Alo 02.03.2017
Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske, izjavio je predsednik tog entiteta Milorad Dodik u Moskvi. Dodik je za agenciju Tas rekao da neće biti referenduma iako bi mnogi to hteli. - Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo… »
Dodik u Moskvi otkrio: Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske!
Kurir 02.03.2017
Neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske, izjavio je predsednik tog entiteta Milorad Dodik u Moskvi. Dodik je za agenciju Tas rekao da neće biti referenduma iako bi mnogi to hteli. "Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo… »
Vesti dana »
AP o protestima u Srbiji: Pošto ostavka premijera nije smirila demonstrante, Vučić zaoštrio retoriku
N1 Info pre 39 minutajoš 45 povezanih
BLOG UŽIVO Beogradski studenti se sutra okupljaju ispred VJT: Večeras skup podrške na Mirijevu, u Lapovu i Gornjem Milanovcu
Nova pre 23 minutajoš 33 povezane
U toku sednica Štaba za vanredne situacije u Nišu zbog incidenta u Durlanu
Telegraf pre 2 satajoš 47 povezanih
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih