Povezane vesti
Za "skidanje crne magije" uzela 47.000 evra
NoviSad.com 02.03.2017
Novi Sad - Protiv Novosađanke (41) policija je podnela krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je učinila krivično delo prevara. Sumnja se da je sugrađanki (56) uzela novac i zlatni nakit, u ukupnom iznosu od oko 47.000 evra, uverivši je da će sa… »
Novosađanka "skinula" magiju za 47.000 evra
RTV 02.03.2017
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivičnu prijavu protiv Novosađanke (41), zbog osnovane sumnje da je učinila krivično delo prevara. Ona je osumnjičena da je sugrađanki (56) uzela novac i zlatni nakit… »
Futožanin uhvaćen u prodaji amfetamina
Moj Novi Sad 02.03.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivičnu prijavu protiv Futožanina (40), zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da je on prodao… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 33 minutajoš 25 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika
Niške vesti pre 38 minutajoš 14 povezanih

Tuča stanara novobeogradskog Bloka 4 i privatnog obezbeđenja investitora (VIDEO)
Luftika pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

N1: Orion telekom nas ukinuo, korisnike obavestio pola sata ranije
Nova ekonomija pre 1 satjoš 11 povezanih