Šabac - vesti

U Železari 4547 zaposlenih, prosečna zarada 73 hiljade dinara

Danas pre 1 sat
Prema podacima do kojih je došao portal Podunavlje.info, na kraju prvog kvartala ove godine u kompaniji HBIS Group Srbija Iron & Steel d.o.o, bila su zaposlena 4964 radnika, od kojih u Smederevu 4547, u Šapcu 350 i u Kučevu 67.
Prosečna neto zarada u tom periodu na nivou kompanije iznosila je 72.847 dinara. Smederevo prednjači sa 73.196,93 dinara (102.328,10 bruto), u Šapcu je zarada iznosila 71.608,70 (100.039,86 bruto) i u Kučevu 55.980,96 (77.733,90... »

U ustanovama u Bogatiću od jeseni grejanje iz dubine zemlje

B92 pre 3 sata
B92: U ustanovama u Bogatiću od jeseni grejanje iz dubine zemlje
U opštini Bogatić, nadomak Šapca, započeli su radovi na izgradnji jedinstvenog sistema daljinskog grejanja na hidrogeotermalnu energiju
Tim sistemom zagrevaće se sedam javnih ustanova. Plan je da se na ovaj sistem u narednoj fazi projekta priključe i građani i privreda opštine Bogatić. Svečanom otvaranju radova na toplifikaciji javnih ustanova na daljinsko... »

Šabac: Iz dve kuće ukrali stvari vredne oko 880.000 dinara

IndeksOnline pre 5 sati
Šabac — Šabačka policija uhapsila trojicu muškaraca iz okoline tog grada zbog sumnje da su iz dve kuće ukrali novac, nakit i lične stvari vredne oko 880.000 dinara. Uhapšeni su muškarci stari 27, 34 i 36 godina koji su osumnjičeni da su 8. i 9. jula, u večernjim časovima, provalili u dve kuće na... »

Dolijali šabački provalnici: Iz dve kuće ukrali novac, nakit i stvari vredne oko 880.000 dinara

Kurir pre 7 sati
ŠABAC - Šabačka policija uhapsila je trojicu muškaraca iz okoline tog grada zbog sumnje da su iz dve kuće ukrali novac, nakit i lične stvari vredne oko 880.000 dinara. Uhapšeni su muškarci stari 27, 34 i 36 godina koji su osumnjičeni da su 8. i 9. jula, u večernjim časovima, provalili u dve kuće na... »

Počela 8. Letnja džez akademija u Novom Sadu

RTV pre 1 dan
RTV: Počela 8. Letnja džez akademija u Novom Sadu
NOVI SAD - Letnja džez akademija Novi Sad – Dortmund, osma po redu, otvorena je večeras, 14. jula 2018. godine u Klubu „Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada i trajaće narednih sedam dana, do 21. jula.
Polaznike akademije, njih 82 iz Novog Sada, Beograda, Sombora, Subotice, Zrenjanina, Vršca, Šapca, Valjeva, Pančeva, Splita, kao i desetoro iz Dortmunda, pozdravila je urednica muzičkog programa KCNS-a Vesna Kaćanski, poželevši... »

Sava kod Šapca nije za kupanje

RTS pre 3 dana
RTS: Sava kod Šapca nije za kupanje
Nove analize stručnjaka Zavoda za javno zdravlje u Šapcu pokazale su da je u vodi povećan broj bakterija. Kupanje se ne preporučuje, a najugroženije su osobe slabog imunuteta.
Sava kod Šapca i dalje se ne prepuručuje za kupanje, pokazale su nove analize stručnjaka Zavoda za javno zdravlje u tom gradu. Voda pripada četvrtoj kategoriji i u njoj je pronadjen povećan broj bakterija,uključujući i bakterije... »

Čiji je prioritet auto-put Niš–Priština–Drač

Politika pre 3 dana
U tekućem investicionom ciklusu (kako se to kaže) putne infrastrukture Srbije, u javnosti su predstavljeni planovi izgradnje niza auto-puteva na koridorima, kao što su Beograd–Bar, do Boljara, fruškogorski i moravski koridor, auto-put Ruma–Šabac–Loznica i dr. Među njima se pominjao i auto-put... »

Vi me održavate u životu!

Vesti online pre 4 dana
Teške muke s kojima se svakog dana bori siromašna penzionerka Rada Simić iz Šapca nakratko olakšava dobrota čitalaca "Vesti". Zato je i anonimni donator iz Švedske Radu obradovao sa 45 evra, a anonimna donatorka iz Francuske sa još 5.000 dinara.
Njoj ovakvi darovi zlata vrede i zato je ova skromna žena odmah obavestila redakciju "Vesti" o donacijama koje su stigle na njen račun. - Da mi nije bilo tako divnih ljudi, ne bih živela. Hrabre me i bodre dobrota, i veliko srce... »

U Šabac stiže olimpijski prvak iz Rija!

Sportske.net pre 4 dana
Šapčani rešili da se pojačaju pred novu sezonu.
Nakon četiri godine nastupanja za rumusku Oradeu, srpski vaterpolista Gojko Pijetlović vratio se u Srbiju gde će zaigrati za VK Šabac. "Posle nekoliko godina igranja u Rumuniji, želeo sam da se vratim u Srbiju zbog porodice. Ljudi iz Šapca su me kontaktirali i dopali... »

Gojko Pijetlović pojačao Šabac pred odlazak na EP

Sportski žurnal pre 4 dana
Mečevi sa Rumunijom, Rusijom i Slovačkom će biti iskorišćeni za najvažniju fazu
Muška reprezentacija je juče otputovala u Barselonu. Po programu selektora Savia i stručnog štaba, u Španiji se praktično nastavljaju pripreme za početak Evropskog prvenstva. Takmičenje po grupama počinje u ponedeljak 16. jula. –... »

Jedan na jedan: Tramp i Putin danas u Helsinkiju

BBC News  pre 4 sata  još 54 povezane

Nova oprema za Ministarstvo odbrane

RTS  pre 1 sat  još 20 povezanih

Mediji: Đoković pronašao zver, opet je stari i želi rekorde!

Sportski žurnal  pre 7 sati  još 19 povezanih

Vučić: Boljitak građanima, auto-put ove godine

Danas  pre 5 sati  još 17 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.