Šabac - vesti

Protesti u više gradova Srbije (VIDEO)(FOTO)

Danas pre 1 dan
Po prvi put večeras se građanski i opozicioni protesti održavaju u Novom Sadu, Čačku, Šapcu, Boru i Zaječaru. I građani Niša su večeras izašli na ulice.
Sutra, protesti će biti organizovani u Kragujevcu, Beogradu, Prokuplju i Somboru. Novi Sad: Ovo je divna zemlja, samo su je uzeli lopovi Više hiljada Novosađana okupilo se se večeras na Pozorišnom trgu u centru Novog Sada na... »

Nekoliko udruženja malinara uz Savez za Srbiju, na protestima u Beogradu

InfoLIGA pre 14 sati
Predstavnici pojedinih udruženja proizvođača maline iz zapadne Srbije pridružiće se građanskim protestima u Beogradu 26. januara, kako bi izrazili nezadovoljstvo stanjem u malinarstvu, odlučeno je na sastanku održanom u Ivanjici. Ovu informaciju za Info LIGU je potvrdila Slađana Stanković iz... »

RTS se uplašio Vučićevog sekretara i nije emitovao ni sekund o protestima širom Srbije

Morava info pre 15 sati
Savez za Srbiju (SzS) zatražio je od direktora Radio-televizije Srbije (RTS) Dragana Bujoševića i glavnog urednika Informativnog programa Nenada Lj. Stefanovića da objasne zašto u centralnim informativnim emisijama te televizije nije objavljeno ništa o protestima u Novom Sadu, Nišu, Šapcu, Boru,... »

Bravo osnovci: Nagrade za bronzane iz Bocvane

Mondo pre 15 sati
Mladim fizičarima iz osnovnih škola u Srbiji, koji su osvojili bronzane medalje na Međunarodnoj juniorskoj naučnoj olimpijadi u Bocvani, dobili su danas nagrade u zemlji.
Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek Ilustracija Medalje su osvojili Luka Carević iz Niša, Dušan Beguš iz Šapca, Nevena Stojković iz Beograd i Aleksa Sotirov iz Beograda, Aleksa Đordević iz Niša i Nikola Spasić iz Aranđelovca. Državna... »

Koraks na protestu u Šapcu: Vučiću, shvati, nećemo stati

N1 Info pre 20 sati
Karikaturista Predrag Koraksić Koraks obratio se na prvom protestu građana u Šapcu rečima "Vučiću shvati, nećemo stati, to je moja poruka". Građani Šapca su se u petak uveče okupili na protestu na kom nosili transparente "1 od 5 miliona" i "Zar je moralo ponovo".
Izvor: TV Šabac "Neko reče da će sledeća, ova godina biti to kameno doba... Tako da od zlatnog doba nema ništa, to je jedna ironična priča, to smo čuli od našeg predsednika. On je rekao da ćemo mi živeti u zlatnom dobu i da ćemo... »

Koraksove karikature istinitije od života (VIDEO)

Danas pre 1 dan
Tribina lista Danas i Novog optimizma pod nazivom “Zlatno doba“ u Šapcu U Šabačkom pozorištu danas je održana tribina „Zlatno doba“, na kojoj je predstavljen i kalendar Danasovog karikaturiste Predraga Koraksića Koraksa.
Koraksić je naveo da svakog dana ima barem četiri-pet situacija, odnosno gluposti iz dnevne politike, koje su za karikaturu, ali da jednostavno nema vremena sve da ih nacrta. Kao jedna od konstanti je zarđala kašika, sa kojom je... »

Protesti u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Šapcu i Zaječaru

RTS pre 1 dan
RTS: Protesti u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Šapcu i Zaječaru
Večeras su u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Šapcu i Zaječaru održani protesti građana, nezadovoljnih radom vlasti.
Protest pod parolom "Jedan od pet miliona – stop krvavim košuljama" održan je u Novom Sadu. Građanima su se ispred Srpskog narodnog pozorišta obratili glumac Milorad Kapor, student prava Milan Vujić i jedan od organizatora... »

Požar u Šapcu: Umalo tragedija zbog skitnica

Večernje novosti pre 1 dan
POŽAR koji je u noći između 17. i 18. januara izbio u napuštenoj kući nedaleko od najvećeg šabačkog trga su do jutra gasile četiri specijalizovane ekipe sa ukupno 12 vatrogasaca
POŽAR koji je u noći između 17. i 18. januara izbio u napuštenoj kući nedaleko od najvećeg šabačkog trga su do jutra gasile četiri specijalizovane ekipe sa ukupno 12 vatrogasaca. Iako je potpuno izgoreo objekat nekadašnje pilane... »

Promocija Koraksovog kalendara u Šapcu 18. januara

Danas pre 1 dan
Tribina "Zlatno doba" Promocija i prodaja kalendara za 2019. godinu sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa biće održana u petak 18. januara u Šapcu, u Karađorđevoj ulici 22 od 16 časova.
Istovremeno biće održana i tribina u saradnji sa Novim optimizmom i Šabačkim pozorištem „Zlatno doba“ na kojoj će učestvovati Predrag Koraksić Koraks, Ljubodrag Stojadinović, Milan Vlajčić, Dragana Rakić i Dragan Eraković. Više... »

Uhvaćena dvojica u pokušaju krađe delova pruge

RTV pre 1 dan
RTV: Uhvaćena dvojica u pokušaju krađe delova pruge
ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhvatili su dvojicu muškaraca u pokušaju krađe metalnih delova šine na pruzi Loznica - Mali Zvornik.
Kako je saopštila šabačka Policijska uprava, sumnja se da su ta dvojica muškaraca iz Loznice, starosti 48 i 49 godina, juče, uz pomoć podesnog alata, sekli metalne delove pruge na kojoj ne saobraćaju vozovi, i pokušali da ukradu... »

©2018 Netmark d.o.o.