Šabac

Predstava "Ujka Vanja" u Ljubljani

Blic pre 1 sat
Predstava Ujka Vanja prema drami Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji i režiji Egona Savina biće izvedena na sceni Drame Slovenskog narodnog gledališča u Ljubljani u utorak 10. decembra. Predstava Ujka Vanja do sada je učestvovala na Teatarskom… »

Kelti odložili koncert u Vranju

OK radio pre 4 sata
Grupa Orthodox Celts odložila je svoj koncert u Vranju koji je trebalo da bude održan 13. decembra u klubu „Darkwood“, saopštila je grupa na zvaničnoj facebook stranici. Odloženi su i drugi koncerti na turneji, a datum održavanja je okvirno… »

Šabački praznik demokratije

Danas pre 19 sati
Direktno odlučivanje građana Šapca o projektima finansiranim iz poreza na imovinu U svih 60 šabačkih mesnih zajednica u nedelju je oko sto hiljada građana sa pravom glasa direktno bilo u prilici da odlučuje o projektima koji se finansiraju iz… »

"Boško Obradović je manje kriv od drugih. Stvorili su atmosferu u kojoj je sve moguće"

B92 pre 16 sati
Predsednik Vučić gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink govorio je o Moravskom koridoru i auto-putu Ruma-Šabac-Loznica, incidentu ispred Skupštine... Vučić je komentarišući incidente ispred Skupštine Srbije u subotu tokom protesta "1 od 5… »

Najavljen početak radova! Ugovor za auto-put od Požege do Duge Poljane već od nove godine!

Srbija danas pre 17 sati
Predsednik Srbije je podsetio da su nedavno počeli radovi na auto-putu i brzoj saobraćajnici Ruma-Šabac-Loznica, kao i da je istog dana potpisan ugovor za izgradnju Moravskog koridora. Srbija je izgradila veliki broj auto-puteva i mnoge započela, a… »

Nebojša Zelenović beži od suda! Na mutno spiskao 5 miliona evra!

Kurir pre 19 sati
Rasipnik Protiv gradonačelnika Šapca je DRI podigla prijavu. Viši sud ga osudio, on se žalio, a sada se ne pojavljuje. Sagovornici Kurira kažu da ga štiti Dušan Petrović. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je već dva puta uspešno izbegao… »

Navijači Mačve besni na Ivicu Kralja i upravu kluba, tokom noći išarali stadion grafitima!

Telegraf pre 2 dana
Nezadovoljni navijači kluba iz Šapca išarali zidine stadiona i traže odlazak aktuelnih čelnika. Veliki problemi za FK Mačva. Navijači su nezadovoljni vođenjem kluba i ljuti su na sportskog direktora Ivicu Kralja kao i predsednika Dragana… »

Za „pluća grada“ 2.000 sadnica

Danas pre 2 dana
U toku je velika akcija ozelenjavanja grada i okoline U Šapcu je u toku velika akcija ozelenjavanja grada pod nazivom „Za pluća grada“. Akciju realizuju, na predlog Privrednog saveta, grad Šabac i privrednici koji posluju u ovom gradu. Počelo je… »

Na prodaju Koncern Farmakom M.B. sa četiri rudnika olova, antimona i cinka

B92 pre 3 dana
Šabac -- Na osnovu rešenja o bankrotstvu, oglašena je prodaja koncerna Farmakom M.B. iz Šapca kao pravnog lica, a procenjena vrednost je oko 1,2 milijarde dinara. Imovinu koncerna čine rudnici olova, antimona i cinka - Rujevac, Stolice, Kik Dolić… »

Izjava dana: Lapsus novinara Pinka koji je postao hit na društvenim mrežama (video)

BizLife pre 3 dana
Foto: Screenshot Novinar TV Pink koji je izveštavao sa ceremonije početka radova na izgradnji autoputa Šabac-Ruma-Loznica napravio je lapsus koji je postao hit na društvenim mrežama. Novinaru Pinka pregoreo osigurač. Frojdovski lapsus godine. … »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Vedro
Vedro
14 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 14˚
utorak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
6˚ / 7˚

Vesti dana »