Šabac

Huligani zapalili dečije igralište u Šapcu

Radio 021 pre 2 sata
Dečije igralište u Benskoj Bari, najvećem šabačkom naselju, zapaljeno je u noći između nedelje i ponedeljka. Huligani su zapalili tunele za dečiju igru kao i deo tartanske podloge. Napravljena je šteta od pet hiljada evra. Gradonačelnik Šapca… »

SELEKTOR: Izvanredni uslovi za kajakaše na Šodrošu

Dnevnik pre 1 sat
U dogovoru sa predsednikom Saveza Mirkom Nišovićem selektor kajakaške reprezentacije Srbije dr Pavle Jovanov nastavio je praksu obilaska klubova u Srbiji i upoznavanja sa stručnim radom, potencijalnim reprezentaticima i infrastrukturom. Posle Bečeja… »

Zapaljeno dečje igralište u Šapcu?

Mondo pre 3 sata
Noćas su huligani zapalili dečje igralište u Šapcu, objavio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Noćas su huligani zapalili dečje igralište u Šapcu, objavio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. On je na Twitteru, osuđujući ovaj… »

Vandalski čin u Šapcu izazvao uznemirenost stanovništva: Novo igralište u plamenu politike

Večernje novosti pre 9 sati
U naselju Benska bara u noći između 24. i 25. maja bačeni Molotovljevi kokteli. Zasad nepoznati počinioci su u noći između 24. i 25. maja bacili Molotovljeve koktele na novosagrađeno dečje igralište u šabačkom stambenom naselju Benska bara, pa… »

Perom na pergamentu ćirilici u čast

Politika pre 14 sati
Bajina Bašta – Manifestacija „Ćirilična baština” otvorena je preksinoć u Bajinoj Bašti u galeriji Ustanove „Kultura”, uz maske i mere zaštite u skladu s prilikama, a sadržaji su predstavljeni i u galeriji i na otvorenom, u šetačkoj… »

Tadić: Neizlaskom na lokalne izbore opozicija bojkotuje građane, a ne Vučića

Morava info pre 15 sati
Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) i bivši predsednik države Boris Tadić izjavio je da je opozicija trebalo da izađe na lokalne izbore i na njema se suprodstavi vladajućem režimu. On je dodao da su opoziciji potrebne male pobede. –… »

Izgorelo dečje igralište u Šapcu, Zelenović krivi huligane

Nova pre 15 sati
Novoizgrađeno dečje igralište u naselju Benska bara u Šapcu, prethodne noći je zapaljeno. Noćas su huligani zapalili dečje igralište, koje je tek napravljeno. Mi gradimo, a huligani ruše. Ista ruka koja je palila baklje u vanrednom stanju, u… »

Ona je prva nastupila pred publikom posle korone! Napravila žurku za pamćenje!

Kurir pre 22 sata
Estrada je jedna od branši koja je bila najviše pogođena zbog pandemije korona virusa. Međutim, nakon tromesečne pauze, održan je prvi nastup pred publikom. Milena Ćeranić je imala tu čast da bude prva pevačica sa naše estrade koja se vratila… »

Ko je zapalio sportski teren u Šapcu?

Srbija danas pre 22 sata
Zapaljen sportski teren u Benskoj bari uznemirio je prošle noći žitelje ovog dela Šapca. To, da će se neko za promenu izgleda tog dela Benske bare boriti i podmetanjem požara, zaista nikome nije moglo da padne na pamet. Pre samo dva meseca Šapčani… »

Hala i bazen od Vučića

Danas pre 1 dan
Kako izgleda kampanja Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Šapcu Šabački SNS uveliko je krenuo u izbornu kampanju. Važna karika u tome je plaćeni termin, jednočasovna emisija na TV As. Poseban segment, kako su najavili šabački naprednjaci… »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13 ˚C
utorak
Pljuskovi
Pljuskovi
9˚ / 17˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
9˚ / 18˚

Vesti dana »