Šabac

Mihajlović: Korist od autoputa videće se bolje u decembru

Radio 021 pre 4 sata
Koristi od autoputa Miloš Veliki od Obrenovca do Čačka videće se još bolje u decembru, kada bude puštena u saobraćaj i deonica dužine 17,6 km od Surčina do Obrenovca, rekla je ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović. Ona je istakla da ove… »

Poginuo radnik koji je popravljao lift u Šapcu

Danas pre 20 sati
Radnik šabačke firme za održavanje liftova poginuo je u subotu uveče dok je pokušavao da otkloni kvar na staklenom liftu sa spoljne strane zgrade, objavio je RTS. Nesreća se dogodila u poslovno-stambenoj zgradi „Navip“ u Šapcu oko 19 časova… »

Svi putevi vode u šabac: Čivijaška republika čeka goste od 12. do 14. septembra

Blic pre 3 sata
Šabačka čivijada kao belosvetski vašar humora i satire, kulturno - turistička manifestacija koja se od 1968. godine tradicionalno održava u Šapcu svake godine pre Malogospojinskog vašara, ove godine trajaće od 12. do 14. septembra. Moderna… »

Tri hiljade učesnika desetog Cerskog marša u čast junaka i slavu predaka

RTS pre 6 sati
U čast junaka Cerske bitke, od Šapca ka Tekerišu, krenula je kolona učesnika desetog, jubilarnog Cerskog marša. U koloni dugoj kilometar skoro 3.000 ljudi. Da se poklone senima slavnih predaka volja ista za brojne generacije. Trideset pet kilometara… »

Nesreća u Šapcu: Radnik poginuo prilikom popravke lifta (video, foto)

Blic pre 19 sati
Čovek star četrdeset pet godina poginuo je večeras u "Navipovoj" zgradi u Karađorđevoj ulici u Šapcu. Prema još nepotvrđenim informacijama, serviser je radio u firmi koja radi na održavanju liftova i bio je pozvan da popravi lift koji se pokvario… »

Radnik u Šapcu poginuo dok je popravljao lift

Radio 021 pre 21 sat
Radnik šabačke firme za održavanje liftova poginuo je dok je pokušavao da otkloni kvar na staklenom liftu sa spoljne strane zgrade. Nesreća se dogodila u poslovno-stambenoj zgradi "Navip" u Šapcu, javlja dopisnik RTS-a. Nadležne službe su na… »

Nesreća u Šapcu: Radnik pao sa četvrtog sprata VIDEO

B92 pre 1 dan
Čovek star četrdeset pet godina poginuo je večeras oko 19 sati u "Navipovoj" zgradi u Karađorđevoj ulici u Šapcu, saznaje O2 televizija. Prema još nepotvrđenim informacijama, serviser zaposlen u firmi koja radi na održavanju bio je pozvan da… »

Poginuo radnik u Šapcu dok je popravljao lift

RTV pre 19 sati
ŠABAC - Radnik šabačke firme za održavanje liftova poginuo je danas dok je pokušavao da otkloni kvar na staklenom liftu sa spoljne strane zgrade "Navip". Nesreća se dogodila u poslovno-stambenoj zgradi "Navip" u Šapcu, javljaju beogradski mediji… »

Poginuo radnik u Šapcu

Novi magazin pre 19 sati
Radnik šabačke firne za održavanje liftova poginuo je večeras dok je pokušavao da otkloni kvar na staklenom liftu sa spojlne strane zgrade.Nesreća se dogodila u poslovno stambenoj zgradi "Navip" u Šapcu, javlja RTS. Radnik je poginuo kada je pao sa… »

Poginuo radnik u Šapcu

Studio B pre 19 sati
Radnik šabačke firme za održavanje liftova poginuo je dok je pokušavao da otkloni kvar na staklenom liftu sa spoljne strane zgrade „Navip“. Nesreća se dogodila u poslovno-stambenoj zgradi „Navip“ u Šapcu, javljaju beogradski mediji… »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
31 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18˚ / 33˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19˚ / 34˚

Vesti dana »