Šabac - vesti

Oslikan novi mural u Šapcu: U čast sećanja na Miomira Grujića Fleku!

Kurir pre 11 sati
Kao znak sećanja na Miomira Grujića Fleku, jednu od nezaobilaznih figura progresivne scene osamdesetih i devedesetih godina 20. veka, u Šapcu je oslikan nov mural, posvećen njegovom liku i delu. Prolaz u kojem se nalazi mural dobiće njegovo ime. Ovo je grad savremene umetnosti i života, poručuje... »

Šapčani posvetili mural Miomiru Grujiću Fleki

B92 pre 14 sati
B92: Šapčani posvetili mural Miomiru Grujiću Fleki
Šarmu jednog grada neretko doprinose murali, koji iskazuju ponos pred delima ljudi kojima su ti murali posvećeni. Na listu svojih mnogobrojnih murala, Šabac je juče dodao još jedan - posvećen Miomiru Grujiću Fleki, nezaobilaznoj figuri šabačke i beogradske progresivne scene.
Igor Marsenić, član Gradskog veća grada Šapca zadužen za kulturu, istakao je da Šabac na ovaj način staje rame uz rame sa Beogradom, Novim Sadom i Zrenjaninom, koji su svoje javne prostore imenovali po velikanima popularne... »

Vranje: Letnja praksa za mlade politikologe

OK radio pre 3 dana
Vranje - Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu održana je svečana promocija polaznika programa „Letnja praksa za mlade politikologe“, koji su zajednički realizovali ovaj fakultet i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, uz podršku 11 jedinica lokalne samouprave.
Tokom jula i avgusta, 13 studenata FPN imalo je priliku da u 11 jedinica lokalne samouprave obavi stručnu praksu i primeni deo teorijski stečenih znanja na fakultetu. U projektu su učestvovali gradovi Šabac, Sremska Mitrovica,... »

Šabac: Nelegalno zapošljavaju i odbornike

Večernje novosti pre 3 dana
Gradski odbor Srpske napredne stranke osudio zloupotrebe vladajuće koalicije u šapcu. SNS pokazao dokument Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave
MINISTARSTVO državne uprave i lokalne samouprave je gradskoj vlasti u Šapcu naložilo da otkaže radni odnos za deset nezakonito zaposlenih u javnoj službi! Precizirajući i to da se na tom spisku nalazi najmanje petoro odbornika... »

Na bazenu novih 400 polaznika

Danas pre 5 dana
Nedavno je obuku plivanja na gradskom bazenu započelo novih 400 polaznika, najmlađih osnovaca iz šabačkih gradskih i seoskih škola. Svi mališani će proći obuku od 20 časova plivanja, koja se realizuje tri puta nedeljno. Podsetimo, u okviru akcije "Šabac - grad bez neplivača" više od 2.500 šabačkih... »

U Bogatiću zaplenjeno 750kg duvana

RTV pre 5 dana
ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su oko 750 kilograma duvana u listu i rezanog duvana i, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv 44-ogodišnjeg muškarca, saopštila je PU Šabac.
Duvan, čija se vrednost procenjuje na više od 460.000 dinara, secka za rezanje duvana i vaga pronađeni su u pretresu stana i drugih prostorija osumnjičenog u Bogatiću. Krivična prijava biće podneta zbog postojanja osnova sumnje... »

Dobitnici knjige "Soulfood recepti za srećniji život"

Prva pre 7 dana
U prikazu knjige "Soulfood recepti za srećniji život" na našem sajtu pozvali smo ljubitelje knjige da se prijave i osvoje poklon. Prvih petoro koji su se prijavili dobili su ovu knjigu i biće kontaktirani putem mejla.
Dobitnici su: Anka Eganović, Šabac Marija Radović, Beograd Milena Cacić, Beograd Branislava Paunović, Beograd Jovana Radoš, Beograd VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka, 13. oktobra isključivo u ovim Vulkanovim knjižarama... »

Teška nesreća kod Loznice, sleteo s puta pravo u ogradu: Slavka koji je došao na odmor iz Rusije 45 minuta izvlačili iz smrskanog BMW

Kurir pre 7 dana
LOZNICA - Težak udes dogodio se, u ponedeljak, oko 23 časa, u Loznici, na magistralnom putu Šabac-Loznica, kada se "BMV", koji je išao iz pravca Šapca "zalepio" u obližnju ogradu. Od siline udara, automobil je sasvim smrskan, pa je vatrogascima bilo potrebno 45 minuta da iz njega izvuku teško... »

Vatrogasci izvlačili vozača iz smrskanog automobila

Alo pre 7 dana
Alo: Vatrogasci izvlačili vozača iz smrskanog automobila
Težak udes dogodio se, u ponedeljak, oko 23 časa, u Loznici, kod hotela „Srobeks“, na magistralnom putu Šabac-Loznica
Do nesreće je došlo kada se „bnv“, koji je išao iz pravca Šapca „zalepio“ u obližnju ogradu. Od siline udara, automobil je sasvim smrskan, pa je vatrogascima bilo potrebno 45 minuta da iz njega izvuku teško povređenog vozača... »

Težak udes kod Loznice, vozač u kritičnom stanju!

BK TV pre 7 dana
Strašno! Težak udes dogodio se, u ponedeljak, oko 23 časa, u Loznici, kod hotela "Srobeks", na magistralnom putu Šabac-Loznica, kada se "BMV", koji je išao iz pravca Šapca "zalepio" u obližnju ogradu. Od siline udara, automobil je sasvim smrskan, pa je vatrogascima bilo potrebno 45 minuta da iz... »

©2017 Netmark d.o.o.