Šabac

Mlekara Šabac prva mlekara u Srbiji sa Data Matrix tehnologijom

BizLife pre 3 dana
Mlekarska industrija, kao i svaka druga grana privrede više ne može da računa na konkurentnost, na bilo kom tržištu, ukoliko ne primenjuje savremene standarde proizvodnje koji su garant efikasnosti, bezbednosti i kvaliteta. Zbog toga ulaganja u… »

Gradonačelnik Valjeva na konferenciji “Zdrava hrana u školama – iskustva u Srbiji i nordijskim zemljama“

Valjevska posla pre 3 dana
Konferenciji su prisustvovali gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović. Dr Milan Pašić, pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i ambasadori nordijskih zemalja u Beogradu… »

Šta je Darko Lazić rekao kada je saznao da se Ana Sević ponovo udala?

Prva pre 3 dana
Ana Sević je nedavno po drugi put rekla sudbonosno "da". Pevačica je od medija krila da se udala po drugi put. Nedavno je priznala da je uzela suprugovo prezime Nedeljković. "Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se… »

Srpski heroj, ranjen sedam puta, odlikovan tri puta! Šta je bilo sa Dragoljubom - ratnikom sa slavne slike?

Srbija danas pre 4 dana
Dragoljub je tri puta odlikovan Zlatnom medaljom za hrabrost. Dragoljub Jeličić rođen je 12. juna 1901. godine u Šapcu, od oca Nikole i majke Cvijete. Otac Nikola poginuo je u prvim borbama tokom Balkanskih ratova, što je u Dragoljubu probudilo prkos… »

Najbolji rvači regiona na pripremama u Kragujevcu

RTK pre 4 dana
Najbolji rvači iz Kragujevca, Petrovca na Mlavi, Šapca, Valjeva i ostalih gradova koji pripadaju Ravačkom savezu centralnosrpskih okruga, borave ovog vikenda u Kragujevcu, gde su otpočeli pripreme za predstojeću rvačku sezonu. Tokom dvodnevnih… »

Rasim Ljajić posetio nove prostorije SDP Srbije u Šapcu

IndeksOnline pre 4 dana
ŠABAC – Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić, zajedno sa generalnim sekretarom SDPS Urošem Kandićem i predsednikom regionalnog odbora za Mačvanski i Kolubarski okrug, Dobrosavom Marićem, prisustvovao je otvaranju novih prostorija Gradskog odbora… »

"Kako mislite udaju, ona se udala?": Darko se zbunio kada je upitan da li je Ani čestitao venčanje

Telegraf pre 4 dana
- Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje - rekla je Sevićeva. Pevačica Ana Sević u tajnosti je pre dve nedelje rekla sudbonosno "da" svom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću. Iako je… »

Donacija Gradskoj upravi u Šapcu: Uz kompjutere od Ministarstva finansija manje gužvi i čekanja

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: V. Mitrić Tom prilikom Gvero je uručio donaciju Ministarstva finansija, odnosno računarsku opremu gradonačelniku Pajiću, koju će koristiti zaposleni u Gradskoj upravi, u cilju boljeg i efikasnijeg funkcionisanje gradskih službi. - Razgovarao… »

Da se poveća broj vakcinisanih: Odbor za zdravstvo i porodicu srpskog parlamenta zasedao u Šapcu

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: V. Mitrić -U gradu Šapcu je više od 50 odsto građana primilo prvu dozu vakcine protiv virusa korona i 41 odsto onih koji su primili dve doze. Samo 15 naših sugrađana hospitalizovano je u šabačkoj Opštoj bolnici. Odgovornost naših… »

Osvećenje crkvenog doma: Novo zdanje uz hram kod Šapca

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: V. M. Izgradnju ovog lepog i funcionalnog zdanja, podignutog uz blagoslov episkopa šabačkog Lavrentija, i uz trud sveštenika Branka Ilića, pomogli su gradska vlast iz Šapca i verni narod ovog dela Srbije.Ovo će biti, kako je rečeno, „jedno… »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Vedro
Vedro
27 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 26˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
17˚ / 28˚

Vesti dana »