Šabac

Saobraćajna nesreća kod Šapca: Poginuo motociklista - saobraćaj obustavljen

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Depositphotos Kako saznajemo od zadobijenih povreda vozač motocikla preminuo je na licu mesta, dok je vozač putničkog vozila zadobio povred. Saobraćaj je je obustavljen i uviđaj je u toku.… »

Poginuo motociklista na putu Šabac-Loznica

B92 pre 1 dan
Vozač motocikla poginuo je u sudaru njegovog i putničkog vozila, do kojeg je došlo na putu Šabac-Loznica oko 18.30 časova, javljaju beogradski mediji. Kako navode, vozač motocikla preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda, a povređen je i… »

Crna statistika – od početka godine poginulo 19 motociklista, više od 300 povređeno

RTS pre 1 dan
U sudaru sa putničkim vozilom na licu mesta je poginuo vozač motocikla na putu Šabac-Loznica. Od početka godine poginulo je 19 motociklista, a povređeno više od 200. Glavni uzroci su brzina, loša obuka i akohol koji su sve prisutniji. U Asocijaciji… »

Mihajlović: Građanima sve informacije o projektu „Jadar“ pre nego što odluče

N1 Info pre 23 sata
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da će građani biti upoznati sa rezultatima analiza pa će onda, kako je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio, odlučiti o tome hoće li se realizovati projekat "Jadar"… »

Kroz Regionalni program još 20 porodica u Kruševcu trajno rešilo stambeno pitanje

RTS pre 23 sata
U nedelji u kojoj se obeležava Svetski dan izbeglica, u okviru regionalnog programa stambenog zbrinjavanja, 20 porodica iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koje su bežeći od ratnih sukoba utočište našle u Kruševcu, dobile su krov nad glavom… »

Sudar kod Šapca, poginuo motociklista

Dnevnik pre 24 sata
ŠABAC: Vozač motocikla poginuo je u sudaru njegovog i putničkog vozila, do kojeg je došlo na putu Šabac-Loznica oko 18.30 časova, javljaju beogradski mediji. Kako navode, vozač motocikla preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda, a povređen… »

Sudar kod Šapca, poginuo motociklista

RTV pre 1 dan
ŠABAC - Vozač motocikla poginuo je u sudaru njegovog i putničkog vozila, do kojeg je došlo na putu Šabac-Loznica oko 18.30 časova, javljaju beogradski mediji. Kako navode, vozač motocikla preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda, a… »

Motociklista poginuo u nesreći na putu Šabac-Loznica

N1 Info pre 1 dan
Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći oko 18.40 kada je motor naleteo na automobil na putu Šabac-Loznica, potvrđeno je iz Policijske uprave Šabac za portal Nova.rs. Vozač motora poginuo je na licu mesta, piše ovaj portal. Saobraćaj je je… »

Težak udes kod Šapca: Motociklista se zakucao u automobil i poginuo na licu mesta

Blic pre 1 dan
U sudaru koji se oko 18.40 sati dogodio na putu Šabac - Loznica, pogunio je motociklista (30) iz Šapca. Vozač putničkog automobila (30), u koji je udario motocikl zadobio je teške povrede, dok je devojka, koja je sedela na mestu suvozača… »

Poginuo motociklista na putu Šabac-Loznica

Nova pre 1 dan
Jedna osoba poginula je u sudaru koji se oko 18.40 sati dogodio na putu Šabac - Loznica, potvrđeno je našem portalu iz PU Šabac. Do nesreće je došlo kada je motociklista naleteo na automobil. Vozač motora poginuo je na licu mesta. Saobraćaj je je… »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Vedro
Vedro
24 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 26˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
17˚ / 28˚

Vesti dana »