Železnice Srbije

Formirana Radna grupa "Železnica 2025" radi poboljšanja socijalnog statusa radnika

RTV pre 16 dana
BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović sastao se sa sindikatima železničkih preduzeća i direktorima preduzeća Infrastruktura železnice Srbije, Železnice Srbije, Srbija Voz i ,Srbija Kargo na… »

Popularni voz „Nostalgija“ saobraća po letnjem redu vožnje

Nova pre 17 dana
Popularni voz "Nostalgija" koji saobraća na Mokroj Gori, prevoziće putnike po letnjem redu vožnje, sve do 31. avgusta. „Voz saobraća na relacija Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora, uz pravljenje pauza na pet vidikovaca tokom vožnje. Jedno… »

Vučićev direktan odgovor: Ne izvršavam ničije naloge, to vreme je za Srbiju prošlo

Večernje novosti pre 18 dana
Gostujući na B92 Vučić je na pitanje da li je u Srbiji bio spreman “drugi Zoran Zaev”, te da li cela afera prisluškivanja liči na operaciju u Severnoj Makedoniji kada je vlast došao Zaev, Vučić je rekao da ne zna i da to ne posmatra tako. -… »

„Šarganskom osmicom“ po letnjem redu vožnje

Nova pre 17 dana
Popularni voz "Nostalgija" koji saobraća na Mokroj Gori, prevoziće putnike po letnjem redu vožnje, sve do 31. avgusta. „Voz saobraća na relacija Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora, uz pravljenje pauza na pet vidikovaca tokom vožnje. Jedno… »

Da li znate koja država ima najviše vremenskih zona: Srbija je bila peta u svetu koja je usvojila ovo pravilo!

Srbija danas pre 18 dana
Francuska ima najviše vremenskih zona - 12. Sistem vremenskih zona nije tako star kao što možda mislite. Njih je osmislio Kanađanin Sanford Fleming zbog potrebe železničkih kompanija da imaju isto lokalno vreme između železničkih stanica. Fleing… »

Momirović najavio: Prvi let za Solun 21.maja , besmisleno je da se ulažu milijarde u železnicu, a da zaposleni primaju…

Večernje novosti pre 19 dana
MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirovića izjavio je danas da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta i istakao da je Er Srbija preživela, da postaje regionalna… »

Traže poštovanje zakonskog nivoa cene radnog časa

Danas pre 20 dana
U Beogradu održan protest zaposlenih u železničkim preduzećima Nekoliko stotina železničara protestovalo je danas ispred zgrade Železnica Srbije u Beogradu zato što iz kolektivnih ugovora železničkih preduzeća nisu izbačene odredbe zbog kojih… »

U Beogradu održan protest zaposlenih u železničkim preduzećima

Radio 021 pre 20 dana
Nekoliko stotina železničara protestovalo je danas ispred zgrade Železnica Srbije u Beogradu zato što iz kolektivnih ugovora železničkih preduzeća nisu izbačene odredbe zbog kojih je cena rada niža od propisane na republičkom nivou. Protest su… »

Železničari Srbije na protestu u Beogradu tražili bolje uslove rada

Slobodna Evropa pre 20 dana
Nezadovoljni železnički radnici protestovali su u četvrtak 15. aprila ispred poslovne zgrade „Železnica Srbije“ u Beogradu, zahtevajući bolje uslove rada i veće zarade. Kako je za Radio Slobodna Evropa (RSE) objasnio predsednik Glavnog… »

Proces bivšem direktoru Miroljubu Jevtiću i još četvorici iz „Infrastrukture železnice Srbije”

Dnevnik pre 22 dana
Funkciju direktora „Infrastruktura železnice Srbije” Miroljub Jevtić, sada bivši prvi čovek tog preduzeća, obavljao je, kako tvrdi, savesno i u svemu zakonito. - Bio mi je cilj da donesem korist železnici, da nemoguće učinim mogućim - kazao… »

Vesti dana »

Svim penzionerima danas će biti isplaćena pomoć

Politika pre 1 satjoš 28 povezanih

Kon: Sigurno će biti otvaranja

Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih

Danas je Đurđevdan

Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 10 povezanih