Albanija - vesti

Nikad prljaviji Beograd

Politika pre 5 sati
Svaki dan u predizborno vreme slušamo čelnike gradske vlasti o uspesima i kako Beograd iz dana u dan napreduje. Ali da li je sve tako? Trotoari puni rupa i korova. Dovoljno je videti prostor u Takovskoj, preko puta glavne pošte pa plato ispred Sajma ili trotoar kod autobuskog stajališta na Trgu... »

Bin Laden je imao mrežu na Kosovu

Večernje novosti pre 17 sati
Materijal iz računara vođe Al Kaide ukazao na veze između terorista i stvaranja lažne države na Balkanu. Kretao se u novembru 1998. po Albaniji i slao borce u OVK
KOSOVO i Metohija važno su mesto na mapi međunarodnog islamističkog ekstremizma. Južna srpska pokrajina važi kao poligon za regrutaciju propovednika ekstremnih učenja, pa i terorista. U kontekstu ove činjenice, kako ukazuju... »

Aktuelna vlast svojim odlukama omogućava da centar saobraćaja postaju Priština i Albanija

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić je upozorio da aktuelna vlast svojim odlukama o izgradnji auto puta ka Prištini i Draču, omogućava da se zapadna Srbija i Šumadiju zaobidju i da centar saobraćaja postaju Priština i Albanija.``Kada sam ja bio ministar, Crna Gora je ponudila luku Bar za... »

Rama traži pomoć EU u borbi protiv kriminala

Večernje novosti pre 1 dan
Premijer Albanije Edi Rama želi podršku država članica Evropske unije u borbi protiv kriminala
Premijer Albanije Edi Rama želi podršku država članica Evropske unije u borbi protiv kriminalnih klanova, koji profitiraju od prodaje droge, prostitucije, trgovine ljudima i drugih nelegalnih aktivnosti. Rama je u pismu zemljama... »

Rama traži pomoć EU u borbi protiv kriminala

RTV pre 1 dan
RTV: Rama traži pomoć EU u borbi protiv kriminala
TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama želi podršku država članica Evropske unije u borbi protiv kriminalnih klanova, koji profitiraju od prodaje droge, prostitucije, trgovine ljudima i drugih nelegalnih aktivnosti.
Rama je u pismu zemljama članicama poručio da bi vođe kriminalnih klanova trebalo uhapsiti, osuditi i zapleniti im imovinu stečenu kroz kriminalnu aktivnosti, prenosi AP. "Želimo vašu pomoć i zauzvrat nudimo našu, da uhvatimo ove... »

Makedonski premijer stigao u Beograd: Sve dok smo zajedno i na strani mira - nemamo problem!

Telegraf pre 1 dan
- Evropske vrednosti su potrebne građanima naših zemalja, perspektive su nam otvorene, te od svih nas zavisi koliko ćemo brzo stići do željenog cilja - rekao je on
Republika Makedonija i Republika Srbija razvijaće uspešne bilateralne odnose i kroz njih doprineti jačanju saradnje u regionu, rekao je za "Politiku" premijer Republike Makedonije, Zoran Zaev, prilikom prve zvanične posete... »

Rama traži pomoć EU u borbi protiv kriminala

RTS pre 1 dan
Premijer Albanije Edi Rama želi podršku država članica Evropske unije u borbi protiv kriminalnih klanova, koji profitiraju od prodaje droge, prostitucije, trgovine ljudima i drugih nelegalnih aktivnosti.
Rama je u pismu zemljama članicama poručio da bi vođe kriminalnih klanova trebalo uhapsiti, osuditi i zapleniti im imovinu stečenu kroz kriminalnu aktivnost, prenosi AP. "Želimo vašu pomoć i zauzvrat nudimo našu, da uhvatimo ove... »

Sladi se tuđoj nesreći: Predsednik Albanije se zahvalio Makedoniji na priznavanju Kosova

Srbija danas pre 1 dan
Iljir Meta se javno zahvalio predsedniku Makedonije
Predsednik Albanije Ilir Meta izrazio je u Skoplju "posebnu zahvalnost" Makedoniji zato što je priznala Kosovo, preneli su lokalni mediji. Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovom, Meta je rekao da to "nije bila lagana odluka,... »

Predsednik Albanije: Hvala MKD na priznavanju Kosova

B92 pre 1 dan
Skoplje -- Predsednik Albanije Ilir Meta izrazio je u Skoplju "posebnu zahvalnost" Makedoniji zato što je priznala Kosovo, preneli su lokalni mediji.
Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovom, Meta je rekao da to "nije bila lagana odluka, ali da je značajna i neophodna radi jačanja regionalne saradnje i sigurnosti". Kako je istakao,... »

Crno zlato: Albanija prva, Srbija druga

BizLife pre 2 dana
Foto: Pixabay Srbija je na drugom mestu po proizvodnji sirove nafte na Zapadnom Balkanu, sa 20.560 barela na dnevnom nivou, navodi se u izveštaju atinskog Instituta za energetiku Jugoistočne Evrope, pišu Večernje novosti. Na prvoj poziciji je Albanija, sa 21.100 barela dnevno. Istraživanje je... »

©2017 Netmark d.o.o.