AMD

Test: Comtrade Black AMD Gaming SE – brz, tih i pouzdan (Video)

Benchmark pre 2 dana
Comtrade Black AMD Gaming SE je oličenje ozbiljne konfiguracije za gejming online nadmetanje i uživanje u “singleplayer” igrama. Ova činjenica posebno dolazi do izražaja zbog pažljivo probranih komponenti koje itekeko utiču na performanse i… »

Intel uzvraća: Novi procesori nude do 24 jezgra i 5,8 GHz brzinu

Vesti online pre 3 dana
Intel je predstavio Core procesore 13. generacije, pod nazivom Raptor Lake, koje krase brojna poboljšanja i veće brzine. Ako želite da vidite pravu konkurenciju u akciji, pogledajte samo “rat” koji vode Intel i AMD kako bi na tržište plasirali… »

Stigli su AMD Zen 4 procesori - Detaljni test Ryzen 9 7950X i Ryzen 7 7700X (video)

Benchmark pre 3 dana
Veliko povećanje frekvencije kao i radne temperature govore u prilog činjenici da su u AMD-u ovog puta sve karte bacili na performanse koje su u proseku 30% bolje od prethodnika. Ipak, takav je utisak samo “na prvu” jer je novi Ryzen 7000 kralj… »

Kingston FURY dodaje DDR5 module sa AMD EXPO sertifikatom u svoju ponudu

Personal magazin pre 3 dana
Kingston FURY, gejming odeljenje u okviru kompanije Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, najavio je danas dodavanje AMD EXPO™ sertifikovanih DDR5 modula svojoj Kingston FURY™ Beast… »

Intel uzvraća: Novi procesori nude do 24 jezgra i 5,8GHz brzinu

B92 pre 3 dana
Intel je predstavio Core procesore 13. generacije, pod nazivom Raptor Lake, koje krase brojna poboljšanja i veće brzine. Ako želite da vidite pravu konkurenciju u akciji, pogledajte samo "rat" koji vode Intel i AMD kako bi na tržište plasirali… »

Test: AMD Zen 4 – Ryzen 7000 Raphael (Video)

Benchmark pre 4 dana
Izašao je nestrpljivo očekivani naslednik AMD Zen 3 generacije desktop PC procesora u vidu najnovije Ryzen 7000 serije pod kodnim imenom Raphael. Veliko povećanje frekvencije kao i radne temperature govore u prilog činjenici da su u AMD-u ovog puta… »

Novi AMD procesor “poteran” do svetskog rekorda (VIDEO)

Vesti online pre 4 dana
Članovi Gamers Nexusa pridružili su se timu kompanije AMD u pokušaju obaranja svetskog rekorda za brzinu procesora. Zvezda ovog poduhvata bio je novi AMD Ryzen 9 7950X CPU, koji je upoređen sa Intel Core i9-12900K procesorom. Ovo je bio prvi javni… »

Radeon RX 6000 GPU-ovi mogu dobiti ogroman podsticaj sa novim softverom – ali postoji kvaka

PC Press pre 4 dana
Ako imate jednu od AMD-ovih grafičkih kartica Radeon RX 6000 serije i sa čežnjom gledate na RTX 4090, možda imamo dobre vesti za vas. RMP će biti dostupan kasnije u 2022. Novi uslužni softver treće strane tvrdi da obezbeđuje ogromno povećanje… »

Novi AMD procesor "poteran" do svetskog rekorda VIDEO

B92 pre 4 dana
Članovi Gamers Nexusa pridružili su se timu kompanije AMD u pokušaju obaranja svetskog rekorda za brzinu procesora. Zvezda ovog poduhvata bio je novi AMD Ryzen 9 7950X CPU, koji je upoređen sa Intel Core i9-12900K procesorom. Ovo je bio prvi javni… »

Vrhunske performanse - Comtrade Black AMD Gaming SE (video)

Benchmark pre 6 dana
Comtrade Black AMD liniju računara možda i ne treba posebno predstavljati. Već su viđeni na Benchmark kanalu i ostavili su dosta dobar utisak. Naravno u pitanju je kao što to znate najmoćnija linija gotovih konfiguracija u ponudi našeg najvećeg… »

Vesti dana »