AMSS

Stanje na putevima: Mestimično mokri kolovozi

Glas Zaječara pre 18 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a danas će zbog vremenskih uslova kao i juče biti mokri kolovozi Upozorava se na odrone kod stenskih useka i klisura. Na Zaječarskom putu između Davidovca i Straže u zoni tunela Grza je u toku izgradnja bujičnih pregrada… »

AMSS: Mestimično mokri kolovozi

Danas pre 18 dana
U Srbiji saobraćaj će se danas odvijati po mestimično mokrim kolovozima, najviše u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Meteorolozi su najavili slab sneg na Kopaoniku. Na pojedinim deonicama… »

AMSS: I danas mokri kolovozi zbog kiše

B92 pre 18 dana
Beograd -- Slaba kiša će i danas uslovljavati mestimično mokre kolovoze i to uglavnom na putevima u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije. Vozačima koji se upute ka Kopaoniku susnežica i slab sneg otežavaće vožnju, saopštio je jutros… »

AMSS uputio apel vozačima: Kiša usporava saobraćaj, na pojedinim deonicama moguć i sneg

Večernje novosti pre 19 dana
Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek duži, a saobraćajne nezgode češće, upozorio je Auto-moto savez Srbije. Odrone treba očekivati kroz stenske useke i klisure, dok u planinskim predelima… »

AMSS upozorava vozače: U narednim satima moguće veće gužve, oprez usled mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti

Blic pre 18 dana
Saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, ali se u narednim satima može očekivati nešto veći broj vozila, pre svega na prilazima većih gradskih sredina, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S), i upozorio vozače na oprez zbog mokrih… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

B92 pre 19 dana
Period hladnog vremena sa padavinama se i dalje nastavlja pa će vozači tokom dana nailaziti na uglavnom mokre kolovoze, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek… »

AMSS: Upozorenje vozačima zbog mokrih kolovoza

Vesti online pre 19 dana
Period hladnog vremena sa padavinama se i dalje nastavlja pa će vozači tokom dana nailaziti na uglavnom mokre kolovoze, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek… »

Stanje na putevima: Oprez zbog mokrih kolovoza

Glas Zaječara pre 19 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a zbog ovakvih vremenskih uslova zaustavni put je uvek duži, a saobraćajne nezgode su češće. Upozorava se na odrone kod stenskih useka i klisura i na susnežicu i slab sneg u planinskim predelima. Prema informacijama Uprave… »

AMSS: Danas nepovoljni uslovi za vožnju

Danas pre 19 dana
Vozače na putevima danas očekuju uglavnom loši uslovi za vožnju, uz kišu, mokre kolovoze i smanjenu vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). U planinskim predelima susnežica i slab sneg donose opasnost od proklizavanja vozila, dok su… »

Važan apel vozačima iz AMSS: Kiša usporava saobraćaj, na pojedinim deonicama moguć i sneg

Srbija danas pre 19 dana
Na graničnim prelazima nema zadržavanja. U Srbiji je osvanulo oblačno i hladno jutro, a u većem delu zemlje pada kiša, pa su kolovozi mokri. Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek duži, a… »

Vesti dana »