AMSS

AMSS: Uslovi pravi prolećni

B92 pre 15 dana
Beograd -- Vozače danas očekuju pravi prolećni vremenski uslovi, sa pretežno suvim kolovozima. Svežija, a ponegde i maglovita jutra biće na putevima u kotlinama, pored kanala u Vojvodini i rečnih tokova u ostalim krajevima Srbije. Kako upozorava… »

Stanje na putevima: Povoljni uslovi za vožnju

Glas Zaječara pre 15 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a danas će biti povoljni uslovi za vožnju, ali svakako treba obratiti pažnju na stanje kolovoza. Školske učionice su ponovo otvorene i zbog toga treba očekivati više dece na ulicama oko škola, pa je zato potrebna veća… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i oko škola

Vesti online pre 15 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je jutros vozače na mokre kolovoze i da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu, kao i da posebnu pažnju posvete u ulicama oko škola, koje su ponovo otvorene. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP… »

AMSS: Kiša ponegde može doneti zastoje i usporenu vožnju na putevima

Danas pre 16 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) je danas upozorio na mokre puteve zbog kiše što može doneti zastoje i usporenu vožnju. Stariji razredi krenuli su školu pa AMSS upozorava i da će više dece biti na ulicama oko škola, zbog čega je potrebna veća… »

RHMZ najavio padavine u delu Srbije, biće i snega

B92 pre 16 dana
RHMZ najavo padavine na jugu i jugoistoku Srbije. U naredih sat vremena očekuje se vreme sa mestimičnom kišom, a na visokim planinama sa snegom. U ostalim delovima zemlje biće suvo. Zbog najavljenih padavina, AMSS je izdao upozorenje za vozače zbog… »

Oprez za vozače u jugozapadnoj i zapadnoj Srbiji

B92 pre 16 dana
AMSS upozorava vozače da će, uglavnom na putevima u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije slaba kiša večeras uslovljavati mestimično mokre kolovoze. Onim vozačima koji se upute ka Kopaoniku susnežica i slab sneg otežavati vožnju… »

Stanje na putevima: Mestimično mokri kolovozi

Glas Zaječara pre 16 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a danas će zbog vremenskih uslova kao i juče biti mokri kolovozi Upozorava se na odrone kod stenskih useka i klisura. Na Zaječarskom putu između Davidovca i Straže u zoni tunela Grza je u toku izgradnja bujičnih pregrada… »

AMSS: Mestimično mokri kolovozi

Danas pre 17 dana
U Srbiji saobraćaj će se danas odvijati po mestimično mokrim kolovozima, najviše u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Meteorolozi su najavili slab sneg na Kopaoniku. Na pojedinim deonicama… »

AMSS: I danas mokri kolovozi zbog kiše

B92 pre 17 dana
Beograd -- Slaba kiša će i danas uslovljavati mestimično mokre kolovoze i to uglavnom na putevima u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije. Vozačima koji se upute ka Kopaoniku susnežica i slab sneg otežavaće vožnju, saopštio je jutros… »

AMSS uputio apel vozačima: Kiša usporava saobraćaj, na pojedinim deonicama moguć i sneg

Večernje novosti pre 18 dana
Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek duži, a saobraćajne nezgode češće, upozorio je Auto-moto savez Srbije. Odrone treba očekivati kroz stenske useke i klisure, dok u planinskim predelima… »

Vesti dana »