AMSS

AMSS: Moguće gužve uoči prvomajskih praznika

Radio 021 pre 10 dana
Na kružnom toku Preljina i kroz centar Čačka saobraćaj je usporen, a kolone vozila se protežu do naplatne stanice Preljina, saopštili su Putevi Srbije. To onemogućava normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu i izlazak sa auto-puta Miloš… »

AMSS: Mogući zastoji zbog pojačanog saobraćaja

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: I tokom popodneva ne treba isključiti povremene talase s većim brojem vozila zbog kojih na pojedinim deonicama vožnja može biti usporenija, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS) i upozorvava vozače da se na velikom broju… »

Stanje na putevima: Povoljni uslovi za vožnju

Glas Zaječara pre 10 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a i danas postoji mogućnost od pojačanog intenziteta saobraćaja, kao i juče. Na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja. Veći broj vozila se očekuje na graničnim prelazima poput onih sa Bosnom, Crnom Gorom i… »

AMSS: I danas moguć pojačan saobraćaj

Vesti online pre 10 dana
Jučerašnji poslednji radni dan u ovom mesecu doneo je očekivano pojačan saobraćaj prvo na izlazima iz većih gradova, a potom i na gotovo svim glavnim putnim pravcima, ali ni danas ne treba isključiti povremene talase s većim brojem vozila zbog… »

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

Danas pre 10 dana
Vozače danas očekuju uglavnom povoljni uslovi za vožnju, ali su moguće veće gužve na pojedinim deonicama uz usporen saobraćaj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). AMSS podseća vozače da su na velikom broju magistralnih i regionalnih… »

AMSS: “I danas očekujte saobraćajne gužve na pojedinim deonicama”

Nedeljnik pre 10 dana
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia Slobodni dani povodom prvomajskih i uskršnjih praznika počinju danas, s tim što su saobraćajne gužve na ulicama Srbije počele još juče. Oni koji nisu stigli da negde zbrišu iz grada verovatno će to učiniti… »

Spremite se! AMSS upozorava: I danas očekujte gužve u saobraćaju

Blic pre 10 dana
Jučerašnji poslednji radni dan u ovom mesecu doneo je očekivano pojačan saobraćaj prvo na izlazima iz većih gradova, a potom i na gotovo svim glavnim putnim pravcima, ali ni danas ne treba isključiti povremene talase s većim brojem vozila zbog… »

AMSS: Juče gužve, a i danas će

B92 pre 10 dana
Beograd -- Jučerašnji poslednji radni dan u ovom mesecu doneo je pojačan saobraćaj prvo na izlazima iz većih gradova, a potom i na gotovo svim glavnim putnim pravcima. Ni danas ne treba isključiti povremene talase s većim brojem vozila zbog kojih… »

Potpuni zastoj na "milošu velikom": Zadržavanja i do sat vremena - evo gde je najkritičnije (video)

Večernje novosti pre 11 dana
Foto: Tviter To sve, kako navode, onemogućavaju normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu. Usled spojenih prvomajskih i uskršnjih praznika, na stotine građana uputilo se da pet neradnih dana provede u nekom od turističkih centara u Zapadnoj Srbiji… »

AMSS: Strpljenja, biće gužvi

B92 pre 11 dana
Beograd -- Prijatne dnevne temperature koje su najavljene za danas, ali i uglavnom suvo vreme doneće lakšu i sigurniju vožnju. Ali, na putevima se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je AMSS. Vozačima će biti potrebno više pažnje i… »

Vesti dana »