AMSS

AMSS: Pljuskovi i smanjena vidljivost otežavaju vožnju

B92 pre 3 dana
Česti pljuskovi, niska oblačnost i smanjena vidljivost otežavaju vožnju na putevima u Srbiji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja… »

Stanje na putevima: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost

Glas Zaječara pre 3 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a, sem mokrih kolovoza opasnost predstavljaju odroni koji su česti zbog ovakvog vremena Pljuskovi, smanjena vidljivost i oblačnost su vremenske prilike koje prate vozače poslednjih dana i donose zahtevnije uslove za vožnju… »

AMSS: Oprez zbog nepovoljnih uslova za vožnju

Nova pre 3 dana
Vozače danas očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz česte pljuskove, nisku oblačnost i smanjenu vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). AMSS poziva vozače da na deonicama sa mokrim kolovozom smanje brzinu, a upozorava i na rizik od… »

Vozači, oprez kod niške banje: Zbog klizišta obustavljen saobraćaj za autobuse i teretnjake

Kurir pre 3 dana
NIŠKA BANJA - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da je na putu Niška Banja - Gadžin Han, zbog otcepljenja dela puta usled pojave klizišta, obustavljen saobraćaj za autobuse i teretna motorna vozila. Alternativni putni pravac je Gadžin Han… »

AMSS izdao upozorenje: Gužve i promenljivo vreme

B92 pre 4 dana
Vozače na putevima u našoj zemlji očekuju promenjive vremenske prilike na zapadu zemlje, a u Sremu i Banatu mogući su kratkotrajni pljuskovi. AMSS stoga savetuje da vožnju prilagodite stanju i uslovima na putu. Upozoravaju i da kraj radne nedelje… »

AMSS: Oprez zbog kiše i mokrih kolovoza

B92 pre 4 dana
Beograd -- U Srbiji se i danas očekuju povremeni pljuskovi, a u popodnevnim satima kada počinje vikend i veći broj vozila na putnim pravcima. Zbog toga su mogući zastoji i usporenja saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vozači se pozivaju… »

Stanje na putevima: Povremeni pljuskovi i mokri kolovozi

Glas Zaječara pre 4 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a, zbog povremenih pljuskova i danas će biti promenljivo stanje kolovoza kao i prethodnih dana Na putevima u šumskim područjima, jači pljuskovi pored mokrih kolovoza donose i odrone i nanose zemlje na kolovozu, zbog kojih… »

AMSS upozorava: Mokri kolovozi, za sad bez zadržavanja, mogući zastoji

Blic pre 4 dana
I danas će zbog povremenih pljuskova kolovozi biti vlažni, pa će se vožnja odvijati u sličnim uslovima kao i predhodnih dana, a s prvim popodnevnim satima počinje vikend, tako da se očekuju veći broj vozila i mogući zastoji i usporena vožnja… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza, nema zadržavanja

Vesti online pre 4 dana
I danas će zbog povremenih pljuskova kolovozi biti vlažni, pa će se vožnja odvijati u sličnim uslovima kao i predhodnih dana, a s prvim popodnevnim satima počinje vikend, tako da se očekuju veći broj vozila i mogući zastoji i usporena vožnja… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza, nema zadržavanja

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: I danas će zbog povremenih pljuskova kolovozi biti vlažni, pa će se vožnja odvijati u sličnim uslovima kao i predhodnih dana, a s prvim popodnevnim satima počinje vikend, tako da se očekuju veći broj vozila i mogući zastoji i usporena… »

Vesti dana »