AMSS

AMSS: Opreznija vožnja zbog nestabilnog vremena

Blic pre 2 sata
I ovaj vikend protiče u znaku promenljivog, pretežno oblačnog i gotovo jesenjeg vremena. Zbog povremene kiše u pojedinim krajevima Auto-moto savez Srbije savetuje oprezniju i sporiju vožnju, prilagodjenu stanju i uslovima na putu, uz obavezno… »

AMSS: Oprez zbog kiše i mokrih kolovoza

Blic pre 15 sati
Vozače na početku poslednjeg vikenda u maju očekuju promenljivo vreme, kiša i povremeno jači pljuskovi, mokri kolovozi i generalno teži uslovi vožnje, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S). Prema poslednjim informacijama dobijenim od… »

Teži uslovi za vožnju, oprez zbog kiše i odrona

RTS pre 1 dan
Vozače u Srbiji očekuje promenljivo vreme, kiša i povremeno jači pljuskovi, mokri kolovozi i generalno teži uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zbog naslaga od izduvnih gasova automobila, kao i nanosa zemlje na kolovozu koji su… »

AMSS: Promenljivo stanje kolovoza, oprez zbog pljuskova

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Vozače će i danas pratiti uslovi slični jučerašnjim, sa promenljivim stanjem kolovoza od suvog do mokrog, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zbog mogućih jačih pljuskova na pojedinim deonicama može biti prisutna i veća količina vode… »

AMSS: Promenljivi uslovi za vožnju

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Saobraćaj u Srbiji odvija se po promenljivim uslovima vožnje od suvih do mokrih kolovoza zbog mogućih pljuskova na pojedinim putevima.. Na tim putevima moguća je veća količina vode, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Pored mokrih… »

Stanje na putevima: Oprez za volanom, kiša kvari uživanje u vožnji

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Sredina radne nedelje vozačima donosi umeren intenzitet saobraćaja na putevima širom Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zbog nestabilnih vremenskih prilika AMSS savetuje veći oprez za volanom, a usporena vožnja moguća je na… »

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Sredina radne nedelje vozačima donosi umeren intenzitet saobraćaja na putevima širom Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zbog nestabilnih vremenskih prilika AMSS savetuje veći oprez za volanom, a usporena vožnja moguća je na deonicama koje… »

Vozači, oprez! Pljuskovi smanjuju vidljivost

Blic pre 4 dana
Povremeni pljuškovi ponegde praćeni grmljavinom smanjuju vidljivost i donose više vode na kolovoz, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Na putevima u planinskim predelima vozači mogu naići na nanose zemlje, što predstavlja još jednu dodatnu… »

AMSS: Putevi klizavi, na Batrovcima se čeka dva sata

B92 pre 3 dana
Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju otežani uslovi vožnje, uz povremene pljuskove, smanjenu vidljivost, upozorio je Auto-moto savez Srbije. Upozorava i na moguće odrone i nanose zemlje na pojedinim deonicama, naročito kroz planinske krajeve… »

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Blic pre 5 dana
Kišovito vreme uobičajeno donosi pojačan intezitet saobraćaja na putevima i prilazima gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Očekuje se veća gužva i u gradovima, što u uslovima mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti donosi češće… »

Vesti dana »