AMSS

AMSS: Za sada dobro, ali biće kiše

B92 pre 21 sat
Beograd -- U Srbiji je osvanulo pretežno vedro jutro, i uslovi za vožnju su trenutno povoljni. Auto-moto savez Srbije međutim navodi da povremena kiša, koju meteorolozi najavljuju za popodnevne sate u južnim, a potom i u severnim krajevima naše… »

Stanje na putevima: Mestimično vlažni kolovozi

Glas Zaječara pre 22 sata
Kako saopštavaju iz AMSS-a zbog moguće kiše u popodnevnim satima, moguć je i mokar kolovoz u južnom i severnom kraju zemlje. Auto-moto savez Srbije međutim navodi da povremena kiša, koju meteorolozi najavljuju za popodnevne sate u južnim, a potom… »

AMSS upozorava: Smanjena vidljivost i mokri kolovozi

B92 pre 1 dan
Prema najavama metoeorologa vozače ove večeri na putevima u našoj zemlji zbog niske oblačnosti, na pojedinim putevima očekuje smanjena vidljivost. Iz Auto-moto saveza Srbije upozoravaju na mokre i klizave kolovoze. U saopštenju AMSS navodi se da će… »

AMSS upozorava: Smanjena vidljivost i mokri kolovozi

Radio 021 pre 1 dan
Prema najavama meteorologa vozače ove večeri na putevima u Srbiji zbog niske oblačnosti, na pojedinim deonicama očekuje smanjena vidljivost. Iz Auto-moto saveza Srbije upozoravaju na mokre i klizave kolovoze. U saopštenju AMSS navodi se da će se u… »

Stanje na putevima: Povoljni uslovi za vožnju

Glas Zaječara pre 1 dan
Kako saopštavaju iz AMSS-a danas su mnogo bolji uslovi za vožnju od prethodnih dana. Kolovozi su suvi, a jutro je sveže, ponegde i maglovito. Oprez od delimično mokrih kolovoza zbog mogućih lokalnih pljuskova. Prema informacijama Uprave granične… »

AMSS: Uslovi pravi prolećni

B92 pre 2 dana
Beograd -- Vozače danas očekuju pravi prolećni vremenski uslovi, sa pretežno suvim kolovozima. Svežija, a ponegde i maglovita jutra biće na putevima u kotlinama, pored kanala u Vojvodini i rečnih tokova u ostalim krajevima Srbije. Kako upozorava… »

Stanje na putevima: Povoljni uslovi za vožnju

Glas Zaječara pre 2 dana
Kako saopštavaju iz AMSS-a danas će biti povoljni uslovi za vožnju, ali svakako treba obratiti pažnju na stanje kolovoza. Školske učionice su ponovo otvorene i zbog toga treba očekivati više dece na ulicama oko škola, pa je zato potrebna veća… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i oko škola

Vesti online pre 2 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je jutros vozače na mokre kolovoze i da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu, kao i da posebnu pažnju posvete u ulicama oko škola, koje su ponovo otvorene. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP… »

AMSS: Kiša ponegde može doneti zastoje i usporenu vožnju na putevima

Danas pre 2 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) je danas upozorio na mokre puteve zbog kiše što može doneti zastoje i usporenu vožnju. Stariji razredi krenuli su školu pa AMSS upozorava i da će više dece biti na ulicama oko škola, zbog čega je potrebna veća… »

RHMZ najavio padavine u delu Srbije, biće i snega

B92 pre 3 dana
RHMZ najavo padavine na jugu i jugoistoku Srbije. U naredih sat vremena očekuje se vreme sa mestimičnom kišom, a na visokim planinama sa snegom. U ostalim delovima zemlje biće suvo. Zbog najavljenih padavina, AMSS je izdao upozorenje za vozače zbog… »

Vesti dana »