AMSS - vesti

Juče je zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu!

Vrele gume pre 3 sata
U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), a u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS), Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije (SSS), juče je zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu. Reprezentacija će po prvi put nastupati na... »

GUŽVE NA GRANICAMA Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savetujemo opreziju vožnju, jer su neke deonice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži, poručuju iz AMSS.
Dodatni oprez se savetuje i usled pojačanog vetra koji, prema rečima meteorologa, najjače udare ima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde dostiže orkanske udare. Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na... »

AMSS: Povećan broj vozila, za kamione višesatna čekanja na granici

IndeksOnline pre 4 sata
BEOGRAD – U narednom periodu, pred predstojeće praznike, očekuje se osetno veći broj vozila na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).Upozoravaju se vozači na jak vetar u košavskom području i na planinama, koji će na jugu Banata i u... »

Gužve na granicama: Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

Blic pre 17 sati
Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savetujemo opreziju vožnju, jer su neke deonice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži, poručuju iz AMSS.
Dodatni oprez se savetuje i usled pojačanog vetra koji, prema rečima meteorologa, najjače udare ima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde dostiže orkanske udare. Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na... »

Zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu, koja će po prvi put nastupati na predstojećem “Rally Bulgaria”

Telegraf pre 19 sati
U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), a u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS), Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije (SSS), danas je zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu, koja će po prvi put nastupati na predstojećem “Rally Bulgaria”, koji se 50. jubilarni put održava u Varni u Bugarskoj od 09. do 12. maja ove godine
U jakoj konkurenciji takmičara iz regiona, našu zemlju predstavljaće Nenad Vićentić, Željko Milutinović, Goran Rabas, Luka Kotorčević i Nikola Jović. Predsednik AMSS Dejan Stojić tom prilikom istakao je da je AMSS uložio dosta... »

Srbija prvi put učestvuje kao reprezentacija automobilista na reliju u Varni

Večernje novosti pre 17 sati
AMSS još jednom pokazuje koliko mu je stalo do srpskog automobilizma i razvoja ovog sporta koji je i važan deo automobilske kulture - rekao je Nikolić
AUTO-MOTO savez Srbije, u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije, Ministarstvom omladine i sporta, kao i Sportskim savezom Srbije, organizovao je prvi put reprezentaciju automobilista koji će nas zastupati na čuvenom... »

Predstavljena selekcija koja će na reli u Bugarsku! (foto)

Alo pre 21 sat
Alo: Predstavljena selekcija koja će na reli u Bugarsku! (foto)
U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), a u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS), Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije (SSS), danas je zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu.
U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), a u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS), Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije (SSS), danas je zvanično predstavljena reprezentacija... »

Reprezentacija Srbije putuje u Varnu: Evo u kojem sastavu će srpska ekipa prvi put nastupati na Rally Bulgaria

Kurir pre 22 sata
U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), a u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS), Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije (SSS), danas je zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu, koja će po prvi put nastupati na predstojećem “Rally... »

Uveličaće veliki automoto jubilej: Reprezentacija Srbije prvi put nastupa na "Reliju Bugarske"

Blic sport pre 22 sata
U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), a u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS), Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije (SSS), danas je zvanično predstavljena reprezentacija Srbije u auto sportu, koja će po prvi put nastupati na predstojećem... »

Na teretnim prelazima čeka se od 60 minuta do sedam sati

Politika pre 1 dan
Vozače će i večeras pratiti dobra prohodnost puteva suvi kolovozi, dobra vidljivost i nešto pojačan intezitet saobraćaja shodno prvom radnom danu u nedelji, te iz AMSS savetuju vozačima da zbog većeg broja deonica na kojima se izvode radovi koriste obilaznice, a na pojedinim i alternativne puteve.... »

Tuga kod Rume: Pošli da isprose mladu i stradali

Mondo  pre 27 minuta  još 16 povezanih

Budućnost traži od ABA lige da poništi finalnu seriju

Politika  pre 1 sat  još 12 povezanih

Zidan zbog novog pojačanja uzima Modriću broj 10 na dresu!

Telegraf  pre 30 minuta  još 18 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.