AMSS

AMSS: Temperatura ide ispod nule, moguća pojava poledice

Danas pre 8 sati
Temperaura tokom noći i jutra pašće ispod nultog podeljka, koja uz mokar kolovoz može izazvati formiranja poledice, a posebno treba biti oprezan u vožnji na mostovima i nadvožnjacima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Saobraćaj u celoj… »

Sutra ujutru mraz, tokom dana oblačno i hladno

Vesti online pre 4 sati
U Srbiji će sutra ujutru biti slab mraz mestimično, na jugu i jugoistoku ponegde slab sneg, a tokom dana u većini mesta oblačno i hladno. Samo se u Timočkoj Krajini očekuje delimično razvedravanje, saopštio je AMSS. Duvaće slab i umeren… »

AMSS: Vozači, oprez, temperatura noćas ispod nule

Nova pre 8 sati
Temperaura tokom noći i jutra pašće ispod nultog podeljka, koja uz mokar kolovoz može izazvati formiranja poledice, a posebno treba biti oprezan u vožnji na mostovima i nadvožnjacima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Saobraćaj u celoj… »

AMSS: Oprez zbog kiše i poledice

Novi magazin pre 16 sati
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi za vožnju zbog slabe kiše koja pada mestimično u nižim predelima, dok u planinskim krajevima provejava slab sneg, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Nema neprohodnih putnih pravaca… »

Stanje na putevima: Oprez zbog kiše i poledice

Glas Zaječara pre 17 sati
Kako iz AMSS-a saopštavaju vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi za vožnju zbog slabe kiše koja pada mestimično u nižim predelima, dok u planinskim krajevima provejava slab sneg. Nema neprohodnih putnih pravaca, ali je zbog… »

Stanje na putevima: Magla u nekim područjima

Glas Zaječara pre 1 dan
Iz AMSS-a saopštavaju da magla otežava vožnju na području Niša, Leskovca, Vranja, Kraljeva i Požege dok u ostalim krajevima vozače očekuje bolja vidljivost u odnosu na predhodne dane. Saobraćaj je slabijeg intenziteta i još nema padavina ali se… »

AMSS: Oprez zbog magle i poledice

B92 pre 1 dan
Magla otežava vožnju na području Niša, Leskovca, Vranja, Đšraljeva i Požege dok u ostalim krajevima vozače očekuje bolja vidljivost u odnosu na predhodne dane. Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, saobraćaj je slabijeg intenziteta i još… »

Vozači, oprez! Magla otežava vožnju, moguća poledica

Blic pre 1 dan
Magla otežava vožnju na području Niša, Leskovca, Vranja, Kraljeva i Požege, dok se u ostalim krajevima Srbije vozače očekuje bolja vidljivost u odnosu na predhodne dane, ali je oprez potreban i zbog moguće poledice, saopštio je jutros Auto-moto… »

AMSS: Magla otežava vožnju, moguća poledica

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Magla otežava vožnju na području Niša, Leskovca, Vranja, Kraljeva i Požege, dok u ostalim krajevima Srbije vozače očekuje bolja vidljivost u odnosu na predhodne dane, ali je oprez potreba i zbog moguće poledice, saopštio je jutros… »

AMSS izdao upozorenje: Magla i poledica na putevima

OK radio pre 2 dana
Ovog jutra magla se spustila na veći deo Srbije, a najgušća je u okruženju nekoliko gradova. Vidljivost je od jutros smanjena na 200 metara na području Kragujevca, Negotina, Požege, Kraljeva, Niša i Vranja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zbog… »

Vesti dana »