AMSS - vesti

AMSS: Početak vikenda donosi pojačan saobraćaj

B92 pre 7 sati
Beograd -- Početak vikenda donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15... »

Vikend donosi veće gužve na putevima: Najveći haos očekuje se kod Bubanj potoka, a evo kako da ga izbegnete

Telegraf pre 7 sati
Zbog radova na auto-putu kod Bubanj potoka u smeru ka Nišu, vozače očekuje usporeno odvijanje saobraćaja zbog čega je potrebno više strpljenja za prolazak ove deonice
Početak vikenda je uzrok većeg broja vozila i pojačanog saobraćaja kako na glavnim putnim pravcima i na izlazima iz većih gradova, tako i na putevima koji vode prema vikend naseljima i turističkim mestima, saopštio je AMSS.... »

Kolaps na auto-putu – "ni za sat se ne stiže do Vrčina"

B92 pre 21 sat
Na auto-putu kod Beograda, u smeru prema Nišu formirala se nepregledna kolona vozila, javlja RTS.
Kolona automobila duga je nekoliko kilometara a ni sat nije dovoljno da se stigne do naplatne rampe u Vrčinu. U AMSS su naveli da su gužve nastale zbog radova kod Bubanj potoka, a uz to je saobraćaj pojačan pred vikend. Saobraćaj... »

Kolone vozila na auto-putu kod Vrčina

Mondo pre 22 sata
Za saobraćaj su na tom delu puta, zbog radova, zatvorene preticajna i srednja traka, a koristi se samo zaustavna traka.
Foto: Tanjug/Zoran Zestic Na auto-putu kod Vrčina u smeru od Beograda prema Nišu formirala se kolona vozila duga pet kilometara, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije. Kolona je nastala zbog radova koji se na tom delu auto... »

Pažljivo za volanom: Saobraćaj umeren, prilagodite brzinu zbog moguće magle

Kurir pre 1 dan
Saobraćaj je u Srbiji umerenog intenziteta i odvija se uz dobru prohodnost puteva, mada se vozačima savetuje veći oprez u jutarnjim časovima zbog česte pojave magle, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim podаcimа Uprаve grаnične policije, nа grаničnim prelаzimа putnička... »

AMSS: Ko putuje ka Nišu, nek koristi obilazni put preko Avale

Blic pre 2 dana
I pored povoljnih vremenskih prilika i dobre prohodnosti puteva na vozače se apeluje da budu oprezniji u vožnji zbog velikog broja deonica na kojima se izvode radovi na popravci puteva ili izgradnji novih deonica, saopštio je danas AMSS.
Na tim mestima se, posebno u satima pojačanog saobraćaja formiraju kolene sa usporenom vožnjom. Tokom dana, do 15 časova, zbog radova na otklanjanju kvara na instalacijama javnog osvetljenja od petlje Bežanijska kosa do Sava... »

Radovi na auto-putu kod Bubanj Potoka

Alo pre 3 dana
Alo: Radovi na auto-putu kod Bubanj Potoka
Zbog radova na auto-putu kod Bubanj Potoka u smeru ka Nišu, saobraćaj je usporen, a na naplatnoj rampi "Beograd" zadržavanja su oko 30 minuta, saopštio je danas AMSS.
Vozačima, koji putuju ka Nišu, se preporučuje da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i NR Mali Požarevac. Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", zbog radova na auto-putu između Bubanj Potoka i... »

Radovi kod Bubanj Potoka: Čekanje na na naplatnoj rampi pola sata

Blic pre 3 dana
Zbog radova na auto-putu kod Bubanj Potoka u smeru ka Nišu, saobraćaj je usporen, a na naplatnoj rampi "Beograd" zadržavanja su oko 30 minuta, saopštio je danas AMSS.
Vozačima, koji putuju ka Nišu, se preporučuje da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i NR Mali Požarevac. Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", zbog radova na auto-putu izmedju Bubanj Potoka i... »

Oprez, odroni! Intenzitet saobraćaja umeren, na granici čekanje do 15 minuta

Blic pre 4 dana
Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta, prohodnost je dobra, a vozače očekuju suvi kolovozi i dobra vidljivost, saopštio je jutro Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Upozorava se da opasnost predstavljaju česti odroni, najviše pored stenskih useka Ibarske i đerdapske magistrale, a ima ih i pored Drine, južne i zapadne Morave. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim... »

Pažljivo za volanom: Pojačan intenzitet saobraćaja, utanje gužve neizbežne

Kurir pre 5 dana
Na putevima u Srbiji se danas očekuje nešto veći intenzitet saobraćaja, posebno u prepodnevnim časovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim stanicama nema dužeg zadržavanja. Po podacima Uprave Granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 15 minuta. Zbog... »

Održan Veliki školski čas u Šumaricama

Danas  pre 1 sat  još 12 povezanih

NBA: Pobede Minesote i Sakramenta, Bjelica 10 poena

Dnevnik  pre 4 sata  još 12 povezanih

Madrid suspendovao vladu Katalonije

Radio 021  pre 1 sat  još 15 povezanih

Krvavi napad u Minhenu! (foto)

Mondo  pre 1 sat  još 13 povezanih

Rebić: Neprihvatljiv broj napada na policajce

Danas  pre 4 sata  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.