AMSS

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Blic pre 4 sata
Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i građevinske sezone koja je u punom jeku, potrebna je veća opreznoznost za volanom i više strpljenja u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vreme sunčano i toplo, uslovi putovanja pravi letnji, a s… »

AMSS: Dobri uslovi, ali polako se vraćaju vrućine

B92 pre 4 sata
Beograd -- Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i građevinske sezone koja je u punom jeku, potrebna je veća opreznoznost za volanom i više stpljenja u vožnji. Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, vreme je sunčano i toplo, uslovi putovanja… »

Pojačan intenzitet saobraćaja

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i građevinske sezone koja je u punom jeku, potrebna je veća opreznoznost za volanom i više strpljenja u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vreme sunčano i toplo, uslovi putovanja pravi… »

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Sandžak haber pre 2 sata
Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i građevinske sezone koja je u punom jeku, potrebna je veća opreznoznost za volanom i više strpljenja u vožnji, saopštio je Auto-moto savez… »

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

RTV Novi Pazar pre 3 sata
Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i građevinske sezone koja je u punom jeku, potrebna je veća opreznoznost za volanom i više strpljenja u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vreme sunčano i toplo, uslovi putovanja pravi letnji, a s… »

AMSS:Dobra prohodnost puteva, umeren intenzitet saobraćaja

Blic pre 1 dan
Dobra prohodnost puteva, lepo vreme, suvi kolovozi i umeren intezitet saobraćaja koji je uobičajen za sredinu radne nedelje doprinose nesmetanom odvijanju saobraćaja. Iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na građane da se pre puta dobro informišu i da… »

AMSS: Dobri uslovi

B92 pre 1 dan
Beograd -- Dobra prohodnost puteva, lepo vreme, suvi kolovozi i umeren intezitet saobraćaja , doprinose nesmetanom odvijanju saobraćaja. Iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na građane da se pre puta dobro informišu i da provere, ukoliko putuju u… »

AMSS: Oprez, olujni udari vetra

B92 pre 2 dana
Beograd -- U većem delu Srbije jutros je oblačno, ponegde sa slabom kišom, koja se očekuje i tokom dana, kao i u Vojvodini udari vetra. Vozačima se savetuje više opreza za volanom, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Ukoliko naiđete na područja… »

Oprez u vožnji zbog kiše, magla kod petlji Pojate i Trupale

RTS pre 2 dana
U većem delu Srbije je oblačno, ponegde sa slabom kišom, koja se očekuje i tokom dana, a u Vojvodini i sa udarima vetra, pa se vozačima savetuje više opreza za volanom. Ukoliko naiđete na područja zahvaćena jačim pljuskovima smanjite brzinu… »

AMSS: upozorava: Oprez u saobraćaju zbog kiše i vetra u Bačkoj

Blic pre 2 dana
Ove večeri, prema navodima RHMZ, vozače na severu naše zemlje u Bačkoj očekuje jače naoblačenje i kiša uz prisustvo olujnog vetra, a tokom večeri naoblačenje će se proširiti i na ostale krajeve Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zbog… »

Vesti dana »

Kon se ponovo oglasio

B92 pre 1 satjoš 40 povezanih

Nova.rs: Policija napala dve novinarke portala

N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana

Vučić stigao u Pariz: Sa Makronom večeras o Kosovu

Kurir pre 55 minutajoš 23 povezane