AMSS

Višesatno čekanje kamiona na Batrovcima

Večernje novosti pre 16 sati
Kamioni jutros čekaju na izlazu na Batrovcima 720 minuta, Horgošu 60 minuta, Kelebiji 120 minuta, a Bačkoj Palanci 300 minuta. BEOGRAD - Kamioni jutros čekaju na izlazu na Batrovcima 720 minuta, Horgošu 60 minuta, Kelebiji 120 minuta, a Bačkoj… »

Aplikacija na četiri točka

Politika pre 14 sati
Uzrok dugog i iscrpljujućeg štrajka taksista koji je otežao život Beograđanima i dalje je za većinu misterija. Prva misterija je naziv jedne novoosnovane organizacije, koji nije na srpskom jeziku, prema važećem ustavu. Javnost očekuje od… »

Višesatno čekanje kamiona na Batrovcima

RTV Novi Pazar pre 15 sati
Kamioni jutros čekaju na Batrovcima 720 minuta, na izlazu, na Horgošu, na izlazu, 60 minuta, Kelebiji, 120 minuta, a Bačkoj Palanci 300 minuta, saopštio AMSS.Prema informacijma Uprave granične policije od 05:30 sati nema dužih zadržavanja za… »

Saobraćaj umerenog intenziteta, popodne veće gužve

Blic pre 1 dan
Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, a u popodnevnim satima se očekuje veći priliv vozila i usporena vožnja na prilazima većim gradovima, kao i na gradskim saobraćajnicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na auto-putevima, kao i… »

Besplatno podeljeno 100 Super članskih paketa AMSS damama sa Savskog venca

Kurir pre 1 dan
Gradska opština Savski venac, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije, obradovala je sugrađanke još jednom besplatnom akcijom. U akciji „Super članski paket AMSS besplatno za dame sa Savskog venca“ predsednica Opštine Irena Vujović i generalni… »

Na Batrovcima teretna vozila čekaju osam sati

Politika pre 3 dana
Povoljne vremenske prilike i ove večeri vozačima omogućavaju dobru prohodnost puteva, bez vanrednih zastoja i prekida, sa umerenim intenzitetom saobraćaja na putevima van većih gradova. AMSS zbog velikog broja aktuelnih radova vozačima poručuje da… »

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju pojačan intenzitet saobraćaja ali i veoma povoljni uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za… »

Umeren saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju 420 minuta

Politika pre 4 dana
U Srbiji se danas posle podne saobraćaj odvija umerenim intezitetom bez zastoja i prekida, saopštio je AMSS, prenosi Tanjug. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema… »

Spektakl! Brdska trka "Nagrada Beograda – Avala 2019” oduševila gledaoce! (video/foto)

Pravda pre 4 dana
Brdska trka „Nagrada Beograda – Avala 2019” održana je danas u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), Auto-moto saveza Srbije (AMSS) i Sportskog auto-moto saveza Beograda (SAMS), uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu… »

U planu rekonstrukcija auto-kampa u Ovčar Banji

Morava info pre 3 dana
ČAČAK – Turistička organizacija Čačak zadražiće od AMSS da auto-kamp u Ovčar Banji prenese na korišćenje toj javnoj ustanovi ili opštini Lučani, izjavio je direktor TOČ Vojin Jakoveljević. Prema njegovim rečima, nakon toga bi Ministarstvu… »

Vesti dana »