AMSS

AMSS: Dobra prohodnost i slabiji intenzitet saobraćaja

Blic pre 8 sati
Na auto-putevima i glavnim putnim pravima u Srbiji vozače očekuje dobra prohodnost i slabiji intezitet saobraćaja. Na mnogim deonicama su zbog radova aktuelne izmene u saobraćaju, na pojedinim se koriste obilaznice, a na nekim je samo usporena vožnja… »

Prvi april, a zimski uslovi za vozače

RTS pre 1 dan
Vozače ponovo očekuju zimski uslovi vožnje. U istočnim, južnim i ponegde u centralnim krajevima Srbije padaće sneg, koji će sigurno otežati vožnju. U planinskim predelima duvaće i povremeno jak vetar, pa je moguće stvaranje manjih snežnih… »

COROLLA HB 1.8 HSD JE EKO AUTO GODINE 2020. – Novo priznanje za hibridnu tehnologiju Toyote

Total car pre 19 sati
U tradicionalnom izboru koji organizuje agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine Vlade Republike Srbije i Centrom za motorna vozila AMSS, Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid osvojila je prvo… »

Prvi april, a zimski uslovi za vozače

OK radio pre 1 dan
Vozače ponovo očekuju zimski uslovi vožnje. U istočnim, južnim i ponegde u centralnim krajevima Srbije padaće sneg, koji će sigurno otežati vožnju,upozoravaju nadležni. U planinskim predelima duvaće i povremeno jak vetar, pa je moguće… »

Oprez na putu: Danas zimski uslovi vožnje u Srbiji

Kurir pre 2 dana
Vozače u Srbiji danas očekuju loši uslovi vožnje, posebno u pojedinim krajevima poslepodne i uveče zbog snega i susnežce, a jak vetar može stvarati i manje snežne nanose, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na putevima u planinskim predelima… »

Toyota Corolla HB 1.8 HSD je EKO Auto godine 2020.

Vrele gume pre 2 dana
Novo priznanje za Toyota hibridnu tehnologiju U tradicionalnom izboru koji organizuje agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine Vlade Republike Srbije i Centrom za motorna vozila AMSS, Toyota… »

AMSS podseća na mere Vlade za vreme vanrednog stanja

RT Kragujevac pre 2 dana
Auto moto savez Srbije podseća vozače kojima je istekla registracija da su u obavezi je produže, te da se o tehničkim pregledima mogu informisati pozivom na broj Operativnog centra AMS S 1987. Upozoravaju da promenljive vremenske prilike… »

AMSS podseća na mere vlade za vreme vanrednog stanja

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Auto moto savez Srbije podseća vozače kojima je istekla registracija da su u obavezi da je produže, te da se o tehničkim pregledima mogu informisati pozivom na broj Operativnog centra AMS S 1987. Upozoravaju da promenljive vremenske prilike… »

COROLLA HB 1.8 HSD JE EKO AUTO GODINE 2020. - Novo priznanje za hibridnu tehnologiju Toyote

Moj auto pre 3 dana
U tradicionalnom izboru koji organizuje agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine Vlade Republike Srbije i Centrom za motorna vozila AMSS, Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid osvojila je prvo… »

AMSS podseća na mere vlade za vreme vanrednog stanja: Kome je istekla registracija, mora da je produži

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Auto moto savez Srbije podseća vozače kojima je istekla registracija da su u obavezi je produže, te da se o tehničkim pregledima mogu informisati pozivom na broj Operativnog centra AMSS 1987. Upozoravaju da promenljive vremenske prilike… »

Vesti dana »