AMSS

AMSS: Magla smanjuje vidljivost na 100 metara, moguća i poledica

B92 pre 15 sati
Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji jutros očekuju magla i sumaglica, saopštava AMSS. Na pojedinim deonicama moguća je i poledica pa je neophodna oprezna vožnja uz prilagodjenu brzinu. Magla, slab jutarnji mraz i poledica mogući su na putevima na… »

AMSS: Magla smanjuje vidljivost na 100 metara, moguća i poledica

Radio sto plus pre 15 sati
Vozače na putevima u Srbiji jutros očekuju magla i sumaglica, a na pojedinim deonicama moguća je i poledica pa je neophodna oprezna vožnja uz prilagodjenu brzinu, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Magla, slab jutarnji mraz i poledica mogući su na… »

Stanje na putevima: Magla smanjuje vidljivost na 100 metara, moguća i poledica

Glas Zaječara pre 16 sati
Iz AMSS-a saopštavaju da vozače na putevima u Srbiji jutros očekuju magla i sumaglica. Na pojedinim deonicama moguća je i poledica pa je neophodna oprezna vožnja uz prilagodjenu brzinu. Magla, slab jutarnji mraz i poledica mogući su na putevima na… »

AMSS: Vozači, oprez zbog magle i poledice!

Blic pre 19 sati
Vozače u Srbiji očekuje prohladno jutro bez padavina, ali sa slabim jutarnjim mrazem i sumaglicom koja ponegde može preći i u maglu, kao što je to slučaj na području zapadne, južne i istočne Srbije, gde je vidljivost smanjena na stotinak metara… »

Vozači, oprez zbog magle

B92 pre 1 dan
AMSS večeras savetuje vozače da ako naiđu na deonicu na kojoj je vidljivost smanjena zbog magle smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila. Vozite opreznije jer su na tim deonicama i kolovozi vlažni i izbegavajte nagle promene pravaca i nagla… »

AMSS: Pažnja zbog moguće magle

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: AMSS večeras savetuje vozače da ako naiđu na deonicu na kojoj je vidljivost smanjena zbog magle smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila. Vozite opreznije jer su na tim deonicama i kolovozi vlažni i izbegavajte nagle promene… »

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

B92 pre 1 dan
Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, vanrednih zastoja nema, a na naplatnim rampama prolazi se bez zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vozače tokom dana očekuju dobri uslovi za vožnju, razlog za pažljivijom i opreznijom vožnjom… »

Stanje na putevima: Saobraćaj umerenog intenziteta

Glas Zaječara pre 1 dan
Iz AMSS-a saopštavaju da je saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta, vanrednih zastoja nema, a na naplatnim rampama prolazi se bez zadržavanja. Vozače tokom dana očekuju dobri uslovi za vožnju, razlog za pažljivijom i opreznijom vožnjom su upravo… »

Stanje na putevima: Miholjsko leto, dobri uslovi za vožnju

Glas Zaječara pre 2 dana
Iz AMSS-a saopštavaju da se nastavlja period lepog vremena sa osobinama miholjskog leta koje vozačima tokom dana donose prijatnu vožnju i dobru prohodnost puteva. U jutarnjim i večernjim satima magla i sumaglica pored reka, jezera i kanala donosi… »

AMSS: Miholjsko leto

B92 pre 2 dana
Beograd -- Nastavlja se period lepog vremena sa osobinama miholjskog leta koje vozačima tokom dana donose prijatnu vožnju i dobru prohodnost puteva, kažu iz AMSS. Međutim, u jutarnjim i večernjim satima magla i sumaglica pored reka, jezera i kanala… »

Vesti dana »