Arno Gujon

Arno Gujon - od ekstremne desnice do funkcije u Vladi Srbije

Slobodna Evropa 27.11.2020
Od ekstremno desničarskog pokreta Identitaraca do Vlade Srbije – tako bi se mogao opisati put 35-godišnjeg Francuza Arnoa Gujona. Vlada Srbije je 26. novembra imenovala Gujona za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u… »

Gujon u poseti Selakoviću: Nastaviću da radim za srpski narod

Danas 27.11.2020
Novoimenovani vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon, u razgovoru sa ministrom psoljnih poslova Nikolom Selakovićem, rekao je da će nastaviti da radi za srpski narod. Kako se navodi u saopštenju… »

Francuska je ponovo na strani Srbije: Dr Aleksandra Kolaković i Arno Gujon o srpsko-francuskim vezama

Večernje novosti 26.11.2020
TRIBINA dr Aleksandre Kolaković na temu „O Francuskoj i Srbiji: razgovor sa Arnom Gujonom“ može se pogledati na zvaničnom Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada. Gost predavanja bio je Arno Gujon, osnivač humanitarne ogranizacije „Solidarnost… »

Radiću za zemlju koju sam srcem izabrao

Politika 26.11.2020
Radiću još više za zemlju koju sam srcem izabrao, poručio je francuski humanista, Arno Gujon, povodom odluke Vlade Srbije da ga imenuje za vd direktora Uprave Ministarstva spoljnih poslova za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu. Gujon je na svom… »

Arno Gujon imenovan za v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu

B92 26.11.2020
Vlada Republike Srbije imenovala je, na današnjoj sednici, Arnoa Gujona za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu. Ta funkcija je organ uprave u sastavu Ministarstva spoljnih poslova. Arno Gujon je osnivač… »

I Gujonu funkcija u Vladi Srbije

BizLife 26.11.2020
Vlada Srbije imenovala je Arnoa Gujona za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, koja je organ uprave u sastavu Ministarstva spoljnih poslova. Arno Gujon je osnivač nevladinih organizacija “Solidarnost za… »

Gujon na čelu uprave za saradnju sa dijasporom: Radiću još više za zemlju koju sam srcem izabrao

Večernje novosti 26.11.2020
VLADA Srbije imenovala je Arnoa Gujona za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu. Uprava kojoj će Gujon biti na mestu v. d. direktora je deo uprave u sastavu Ministarstva spoljnih poslova. Arno Gujon je osnivač… »

Arno Gujon u poseti KCNS: O Srbiji sam znao ono što su znali moj otac i deda, a to je da je Srbija prijateljska zemlja

RTV 26.11.2020
NOVI SAD - Čuveni humanitarac, intelektualac i poštovalac srpskog naroda Arno Gujon sastao se danas u Kulturnom centru Novog Sada sa direktorom KCNS Bojanom Panaotovićem. Panaotović je izrekao reči zahvalnosti gospodinu Gujonu za nesebičnu pomoć… »

Arno Gujon u Vladi Srbije

Alo 26.11.2020
Jedna zbilja lepa vest iz Nemanjine. Utisak koji se stekne na prvu loptu je - ima nade... Ovako je započeo Arno Gujo svoj utisak o Vladi Srbije. - Velika mi je čast da vam saopštim da sam na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije imenovan na mesto… »

Arno Gujon u Vladi Srbije: Nastaviće svoju borbu za Srbe u regionu

Srbija danas 26.11.2020
Jedna zaista lepa vest iz Nemanjine. Utisak koji se stekne na prvu loptu je - ima nade... Ovako je započeo Arno Gujo svoj utisak o Vladi Srbije. - Velika mi je čast da vam saopštim da sam na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije imenovan na mesto… »

Vesti dana »