Arno Gujon

Gujon sa Srbima iz Hrvatske za Badnji dan i Božić: Vi ste dokaz dostojanstvenog čuvanja ognjišta (foto)

Blic 06.01.2021
V.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i narodni poslanik Sanja Lakić, borave danas i sutra u službenoj poseti Osječko-baranjskoj županiji u Hrvatskoj. Kako je saopšteno, jutros su Gujon i Lakić stigli u Dalj… »

Gujon sa Srbima iz Hrvatske za Badnji dan i Božić

RTV 06.01.2021
DALJ - V.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i narodni poslanik Sanja Lakić, borave danas i sutra u službenoj poseti Osječko-baranjskoj županiji u Hrvatskoj. Kako je saopšteno, jutros su Gujon i Lakić stigli u… »

Gujon sa Srbima iz Hrvatske za Badnji dan i Božić

Alo 06.01.2021
V.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i narodni poslanik Sanja Lakić, borave danas i sutra u službenoj poseti Osječko-baranjskoj županiji u Hrvatskoj. Kako je saopšteno, jutros su Gujon i Lakić stigli u Dalj… »

Vitez humanosti

Vesti online 02.01.2021
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova, francuski i srpski humanista Arno Gujon, nastavio je da pruža svesrdnu pomoć narodu u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji. Tradicionalni božićni konvoj… »

Učvrstiti vezu matice sa Srbima ma gde živeli

Politika 02.01.2021
Biti Srbin u svetu, a posebno u regionu u kojem su Srbi svoji na svome, treba da bude stvar ponosa, a ne povod za diskriminaciju i nadam se da ćemo u saradnji sa susedima uspeti to i da ostvarimo. Francuski humanitarac Arno Gujon kaže da ga je iznenadio… »

Dele pomoć u enklavama: Francuski humanitarci sa Srbima na Kosmetu

Večernje novosti 01.01.2021
FRANCUSKI humanitarac Arno Gujon i v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, objavio je da su francuski volonteri humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo”, nakon dugog dana… »

Francuski volonteri 2021. dočekali sa Srbima u Velikoj Hoči

RTV 01.01.2021
BEOGRAD - Arno Gujon, francuski humanitarac i v .d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, objavio je da su francuski volonteri humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo", nakon drugog… »

Gujon: Ovo mesto mi je velika čast i obaveza

RTV 31.12.2020
BEOGRAD - Direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon izjavio je da mu je imenovanje na to mesto i velika čast i obaveza, kao i da to za njega predstavlja veliko priznanje i čast. On je u intervjuu za Politiku otkrio da mu je… »

Danas novogodišnji trobroj „Politike”

Politika 29.12.2020
Za „Politiku” govore i pišu: Matija Bećković, Dušan Kovačević, Nemanja Vidić, Ljubinka Klarić, Arno Gujon... Čitajte šta očekuje srpsku političku scenu u 2021. godini, kako je Dobrica Ćosić govorio o Novaku Đokoviću, zašto norveški… »

Arno Gujon sa Srbima iz Slovenije za Svetog Nikolu

Vesti online 19.12.2020
Arno Gujon, v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, boravi 19. i 20. decembra 2020. godine u svojoj prvoj službenoj poseti Sloveniji. U sklopu obeležavanja velikog srpskog verskog praznika Svetog Nikole i podrške… »

Vesti dana »